Behandeling van halslijnen en de neklift

halslijnen met fillers

Door het bewegen en de spanning van de spieren in het gezicht en de nek wordt de huid samengetrokken. Naarmate we ouder worden en dat is al vanaf 25 jaar, zorgt dit in combinatie met volumeverlies voor rimpeling van de huid en het ontstaan van lijnen.

Een behandeling van de halslijnen of de Nefertiti neklift geeft een fraaie, duidelijk zichtbare verbetering en frisse, jeugdigere uitstraling bij zowel dames als heren.

Lijnen in de hals en de neklift met fillers

De halslijnen en rimpels in de hals die zijn ontstaan door het volumeverlies en verslapping van de huid kunnen opgevuld worden met een filler. Ook kan de kaaklijn aangezet worden met een filler, zodat de huid wordt gelift. Na de behandeling zijn de halslijnen minder diep of zelfs geheel verdwenen en de huid ziet er glad(der) uit.

Halslijnen verminderen met botox

In de hals ontstaan door spierbewegingen verticale en/of horizontale lijnen. Met botox laten we de spieren in de nek ontspannen, zonder dat zij hun functie verliezen, zodat de huid gelift en gladder wordt.

halslijnen botox voor en na

Horizontale halslijnen – behandeling met botox

Nefertiti neklift met botox

Naarmate we ouder worden verandert de contour van ons gezicht. Zo trekt het spiertje van de mondhoeken langzaam de mondhoeken steeds verder naar beneden wat een treurige blik geeft. Ook de kaaklijn verslapt en de spieren in de hals veroorzaken lijnen en verslapping in de hals. Door een behandeling met botox worden al deze problemen tegelijk aangepakt en krijgt u weer een frisse en jeugdigere uitstraling.
De naam Nefertiti neklift komt van de bekende Egyptische koningin. Al in de tijden van het oude Egypte was de strakke contour in gezicht en hals erg geliefd. En ook in deze tijd houden we van de strakkere contour van de hals en gezicht die zorgt voor een frisse en jeugdigere uitstraling.

Veilige en pijnloze botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals botox bij de nek en mond zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat. 

Halslijnen of neklift met botox en fillers

Een combinatie van botox en filler is uiteraard ook mogelijk. Onze arts zal u tijdens het consult adviseren welke behandeling bij u het mooiste en gewenste resultaat oplevert.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Hoelang het resultaat van de behandeling met een filler aanhoudt is mede afhankelijk van het merk filler, hoe uw huid reageert en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat met het top merk Restylane na negen tot 12 maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden.

Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen. Bij een behandeling met een filler krijgt u voor een comfortabel gevoel tijdens de behandeling waar nodig gratis een plaatselijke verdoving.

De behandeling met botox duurt ongeveer vijf tot tien minuten en het resultaat is na twee weken optimaal. De behandeling met een filler  duurt vijftien tot dertig minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na een behandeling met botox en de eerste 72 uur na een behandeling met een filler niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

Behandeling met botox
Er bestaan drie verschillende veilige en geregistreerde merken botox: Allergan Botox®, Bocouture® botox en Azzalure® botox. De werking en het resultaat is gelijk. Echter zijn er wel minimale verschillen waardoor het ene merk iemand beter kan bevallen dan het andere. Meer hierover leest u op onze merken pagina. En uiteraard zal de arts u adviseren tijdens het consult op basis van uw wensen.

Horizontale lijnen in de hals 
Bocouture botox / € 89,-
Azzalure botox / € 89,-
Allergan botox / € 119,-

Verticale banden in de hals met botox
Bocouture botox / € 178,-
Azzalure botox / € 178,-
Allergan botox / € 238,-

Neferti neklift met botox
Bocouture of Azzalure botox / € 299,-
Allergan botox / € 389,-

Behandeling met fillers
Opvullen lijnen in de hals met filler Restylane / vanaf € 349,-
Lijnen hydrateren met Restylane skinbooster / vanaf € 299,-
Aanzetten van de kaaklijn met huidverbeterende filler Radiesse / € 849,-

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken botox en fillers.

De behandeling met botox
Het effect van de behandeling is dat de spieren in bepaalde mate ontspannen. Is dit niet het geval dan kunt u gebruik maken van de service. Om hier gebruik van te maken moet u tussen 2 en 3 weken na de behandeling een scherpe foto opsturen naar Art de la Beauté. Deze wordt vervolgens door de dokter beoordeeld en vergeleken met de foto’s die voor de behandeling zijn genomen. Als inderdaad de spier in bepaalde mate ontspannen is, wordt u uitgenodigd voor een gratis touch up, welke binnen 2 tot 5 weken na behandeling moet plaatsvinden.

Neemt u te laat contact op of zelfs nadat de termijn geheel voorbij is, bent u nog steeds welkom voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis. De kosten zijn:
– een controle zonder behandeling / € 25,-
– een controle met behandeling tegen het geldende tarief per merk

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

Het verminderen van de lijnen in de hals is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Het is van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.