Liften van de mondhoeken

Afhangende mondhoeken geven een onvriendelijke en soms treurige uitstraling. Het komt voor op zowel jongere en latere leeftijd wanneer er (onbewust) veel spanning wordt gezet op het spiertje in de mondhoeken. Een tweede oorzaak is het volumeverlies in de huid dat optreedt naarmate we ouder worden. Het liften van de mondhoeken met botox en/of een filler geeft u uw natuurlijke en vriendelijke uitstraling weer terug.

Liften met botox

Bij overmatige spierspanning in de mondhoeken is botox de perfecte oplossing. Botox laat de spiertjes in de mondhoeken ontspannen. De mond blijft functioneren zoals voorheen en krijgt een mooie, natuurlijke en neutrale vorm waardoor de onvriendelijke, treurige blik verdwijnt. Lees meer over de mondhoek lift met botox en bekijk ook de video.

Liften met een filler

Wanneer er sprake is van afhangende mondhoeken door volumeverlies biedt een behandeling met een filler de beste oplossing. Door het volume terug te brengen in de huid komt de huid weer op spanning en worden de mondhoeken gelift met als resultaat een zachte en vriendelijke uitstraling.

Een combinatie van een behandeling met botox en een filler ook mogelijk. De arts zal u tijdens het consult adviseren welke behandeling bij u het beste en mooiste resultaat oplevert.

Tarieven 

Mondhoek lift met botox
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Alluzience vegan of Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Mondhoek lift met een filler
lichte plooi
Stylage / € 169,-
Restylane / € 199,-

De mondhoek lift met combinatie botox en filler is ook mogelijk.

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillende merken botox en fillers.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Allergan, Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Hoelang het resultaat van de behandeling met een filler aanhoudt is mede afhankelijk van het merk filler, hoe uw huid reageert en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat na zes tot negen maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is bij een behandeling met botox een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen.

Bij een behandeling met een filler krijgt u, indien nodig, voor een comfortabel gevoel tijdens de behandeling gratis een plaatselijke verdoving. De totale behandeling met botox duurt ongeveer tien minuten en de behandeling met een filler dertig minuten.

Na twee weken ziet u van de botox behandeling het resultaat en bij de behandeling met een filler direct. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling met botox plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na een behandeling met botox en de eerste 72 uur na een behandeling met een filler niet intensief sporten, in de sauna en gebruik maken van de zonnebank

De behandeling met botox
Om gebruik te maken van de service moet u tussen 2 en 3 weken na de behandeling een scherpe foto opsturen naar Art de la Beauté. Deze wordt vervolgens door de dokter beoordeeld en vergeleken met de foto’s die voor de behandeling zijn genomen. Als de spier niet geheel ontspannen is, wordt u uitgenodigd voor een gratis touch up, welke binnen 2 tot 5 weken na behandeling moet plaatsvinden.

Neemt u te laat contact op of zelfs nadat de termijn geheel voorbij is, bent u nog steeds welkom voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis. De kosten zijn:
– een controle zonder behandeling / € 25,-
– een controle met behandeling tegen het dan geldende tarief per merk

De behandeling met fillers
Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

Het liften van de mondoeken is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Na de behandeling ziet u wat roodheid en een enkele keer komt een blauw plekje voor. Deze verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen. Het is van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.