Behandeling met fillers van de slapen

va. € 255,-

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume, zo ook bij de slapen. De slapen bevinden zich aan de zijkant van het hoofd ter hoogte van de wenkbrauwen. Het is een gebied wat veel mensen niet direct opvalt, maar wel echt verschil maakt. Een behandeling met fillers van de slapen geeft de huid opnieuw volume en u krijgt een jeugdigere en frissere uitstraling.

Een behandeling die hiermee uitstekend gecombineerd kan worden voor een nog frissere uitstraling is het herstellen van het volume en de holling van het voorhoofd indien daar ook sprake is van volumeverlies.

Voor en na behandeling van de slapen

Tarieven 

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

licht ingevallen slapen met 1 ml.
Stylage / € 255,-
Restylane / € 349,-

ingevallen slapen met 2 ml.
Stylage / € 510,-
Restylane / € 698,-

sterk ingevallen slapen met 3 ml.
Stylage / € 765,-
Restylane / € 1047,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat bij Stylage na negen maanden een herhaalbehandeling gewenst is. En bij Restylane na twaalf maanden.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Door de injectietechniek die bij de behandeling wordt gebruikt, is een verdoving niet nodig. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, langdurig baden/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service na de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De behandeling van de slapen is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Om dit resultaat te kunnen bereiken is het van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en een afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.