Volume en holling van het voorhoofd herstellen

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume, zo ook in het gebied van de voorhoofd. Er ontstaat boven de wenkbrauwen, vaak aan beide zijden, een vermindering van volume en holling van het voorhoofd. Deze is van vooraf niet altijd goed te zien, maar wel altijd vanuit een iets schuinere hoek.

Het volume en de holling van het voorhoofd herstellen, geeft direct een jeugdigere en frissere uitstraling. Net zoals het herstellen van het volume van de slapen dit ook doet. Deze twee behandelingen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden als er in beide gebieden volumeverlies aanwezig is.

Tarieven 

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

lichte holling van het voorhoofd
Restylane 1 ml. / € 349,-

holling van het voorhoofd
Restylane va 2 ml. / € 698,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat na negen tot twaalf maanden een herhaalbehandeling gewenst is.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij de arts. U krijgt uitleg over de behandeling en hij of zij bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Door de injectietechniek die bij de behandeling wordt gebruikt, is een verdoving niet nodig. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke snel verdwijnt.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste 72 uur na de behandeling niet intensief sporten, langdurig baden/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Service bij de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De behandeling van de holling van het voorhoofd is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Om dit resultaat te kunnen bereiken is het van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een kundige en ervaren arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.