Face slimming behandeling Maastricht

Veel klanten uit regio Maastricht, Noord-Holland, komen naar Art de la Beauté voor een faceslimming behandeling. Faceslimming is een specialistische behandeling die Art de la Beauté als een van de weinige in Nederland uitvoert.

Wat is face slimming?

Faceslimming is een populaire behandeling waarbij de kaken en (meestal ook) mondhoeken en kin in het gezicht worden behandeld met botox. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht verbeterd, zodat er een meer ovale of V-shape vorm ontstaat.

Botox laat de spieren ontspannen. Door botox toe te passen in de kaakspieren en mondhoeken of kin gaan die spieren ontspannen en worden de wang en kin slanker. Over langere tijd zal het slimming effect nog verder toenemen, omdat de ontspanning van de spieren ervoor zorgt dat de spieren zelf ook steeds minder dik worden.

Na 3-4 maanden heb je het maximale slimming effect van de behandeling bereikt en kun je beslissen of je nog meer V-shape wilt. Zo ja dan kun je de behandeling herhalen. Als je tevreden bent, dan herhaal je de behandeling als de vorm van het gezicht weer te dik/rond is geworden.

Wanneer een face slimming behandeling?

  • Bij een van nature (te) vierkante kaaklijn
  • Bij te bolle wangen / een bol gezicht
  • Voor meer accent en uitstraling van de jukbeenderen
  • Bij kaakspieren/wangen die verdikt zijn door veelvuldig tandenknarsen
  • Wanneer je last hebt van tandenknarsen of kaakklemmen

Waarom een face slimming behandeling bij Art de la Beauté?

Omdat er bij een faceslimming meerdere gebieden in het gezicht behandeld worden en de kaakspier een grote spier is, is het belangrijk om de juiste hoeveelheid echte botox te gebruiken, volledig afgestemd op jouw unieke situatie. Ook moet de botox precies op de juiste plek geïnjecteerd worden, om het juiste V-effect te krijgen en complicaties te voorkomen. Laat een faceslimming behandeling dan ook altijd uitvoeren door een expert. Onze dokter Jean-Paul is een van de weinig in Nederland die over deze expertise beschikt. Verder gebruiken wij als een van de weinige klinieken ‘The Invisible Needle’, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

Art de la Beauté is gevestigd in Best bij Eindhoven, Noord-Brabant. We richten ons met de faceslimming behandeling op klanten uit heel Nederland, ook uit regio Maastricht. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of vanaf enkele minuten vanaf de snelweg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De ervaringen van onze klanten

Sophie, 26 jaar uit Amstelveen

“Dokter Jean-Paul heeft mij fantastisch geholpen met de V-shape. Mijn kaaklijn is mooi strak en jukbeenderen komen perfect uit.”

Jenny

“Door mijn Aziatische achtergrond was mijn gezicht rond en wat hoekig van vorm. Dankzij de faceslimming heeft dokter Kleijne mijn gezicht heel mooi verbeterd. Ik ben er heel blij mee!” Jenny haar foto zie je op deze faceslimming pagina.

Emma, 26 jaar uit Sittard

“Ik vond mijn gezicht altijd al bol terwijl ik verder niet dik ben. Met faceslimming zijn nu mijn wangen dunner gemaakt zonder dat heel mijn gezicht is veranderd, echt de perfecte oplossing.”

Demi, 22 jaar uit Eindhoven

“Ik vond het best wel spannend, omdat nog niemand die ik ken het faceslimming had gedaan. Al heel snel zag ik het en het is echt super mooi. Mijn vriendinnen gaan ook naar jullie komen! 🙂 ”

Heleen, 36 jaar uit Nijmegen

“Voor de faceslimming ben ik speciaal naar dokter Jean-Paul Kleijne gegaan, omdat hij hier al veel ervaring in heeft. Na twee weken was ik tevreden, maar de dokter heeft er nog wat extra botox ingespoten, gratis, omdat hij vond dat het nog mooier kon. En hij had gelijk, ik ben zeer tevreden!”

Face slimming behandeling €299,-

Bij een faceslimming behandeling passen we botox toe in de kaakspieren en eventueel mondhoeken en kin. Het resultaat is een strakker en slanker gezicht met V-shape.

Persoonlijk contact en advies