Recensies wallen onder de ogen en traangoot

Petra van Liesel, 34 jaar
Behandeling: wallen onder de ogen / donkeren kringen (traangoot en holle ogen)
Merken: Belotero

“Ondanks dat ik nog jong ben, zie ik er altijd vermoeid uit. Deels komt dat door het moederschap en de slapeloze nachten. Maar ook voor de kinderen zag ik al geultjes en donkere kringen bij mijn ogen. Na lang nadenken, heb ik besloten om mezelf deze behandeling te gunnen. We zijn nu vier weken verder en zo fris als ik er nu uitzie heb ik er in geen jaren uitgezien. Ik ga het zeker bijhouden!”

Cindy uit Veghel, 31 jaar
Behandeling: wallen onder de ogen
Merken: Belotero

“Om erger te voorkomen heb ik mijn beginnende wallen laten weghalen. Wat ik fijn vond was de goede uitleg vooraf. Tijdens de behandeling heb ik wel de hand van de assistente behoorlijk fijn geknepen en dat vond ze gelukkig niet erg. Niet van de pijn, maar van de spanning. Al na 10 minuten was het klaar en mijn wallen daar ben ik vanaf.”

Johan, 45 jaar uit Gorinchem
Behandeling: traangoot
Merken: restylane

“Bij ons in de familie hebben best veel mensen wallen. Die van mij waren al behoorlijk diep. En de huid van mij ogen was ook al best slap geworden zei de dokter. Helemaal wegkrijgen dat kon daarom niet, maar als ik nu zie hoeveel het verbeterd is, ben ik er zeker tevreden mee.”

Frederique
Behandeling: traangoot / wallen met hyaluronidase
Merken: hyaluronidase, het oplosmiddel voor hyaluronzuur fillers

“In een andere kliniek heb ik eerder dit jaar mijn traangoten laten behandelen met een filler. Het resultaat was niet helemaal wat ik had gehoopt. De traangoot was wel weg, maar de huid onder mijn ogen bleef te dik. Ik kreeg op een gegeven moment zelfs weer opmerkingen of ik wel goed geslapen had. Toen ik pas geleden bij dokter Jean-Paul kwam voor de behandeling van mijn jukbeenderen heb ik hem gevraagd wat er met mijn ogen aan de hand is. Hij wist mij uit te leggen dat de vorige arts er te veel filler heeft ingespoten. Ook was het merk dat is gebruikt van slechte kwaliteit en niet geschikt voor in de traangoot. Ik kon wachten tot dat de filler vanzelf weg zou gaan of kiezen voor een behandeling met een oplosmiddel (hyaluronidase). Jean-Paul durfde dat wel aan en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! De bulten zijn helemaal weg en ik zie er 100x frisser uit! En nogmaals hartstikke bedankt dat jullie de tijd wilde nemen om te helpen.”

Lees ervaringen over…

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.