Behandeling van kraaienpootjes (lachrimpels) met botox

1 zone / vanaf € 99,-

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, ontstaan door twee oorzaken. Het samenknijpen van de ogen zorgt dat de huid aan de zijkant van de ogen wordt geplooid. Daarnaast wordt bij het lachen door de lachspier, die tot onder het oog loopt, de huid van de wangen omhoog geduwd. Ook dit laat de huid naast de ogen plooien. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels.

Kraaienpootjes voorkomen en verminderen

Met botox kunnen we de spieren aan de zijkant van het oog laten ontspannen, zodat de huid daardoor niet meer kan plooien. De lachspier kan niet behandeld worden met botox, omdat u dan de mond niet goed meer kunt gebruiken. De spierspanning rond de ogen zorgt ongeveer voor 70% van de kraaienpootjes en de lachspier voor 30%.

Met een botox behandeling kunt u een zeer fraai resultaat bereiken als het gaat om het voorkomen of verminderen van de kraaienpootjes. Bij langdurig gebruik van botox zien we dat de huid zichzelf herstelt en de rimpels steeds verder verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Ook kunnen de kraaienpootjes die overblijven als de botox werkt, opgevuld worden met een filler.

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Voor en na foto’s

Bekijk ook onze voor- en na foto’s om een indruk te krijgen van het resultaat van de behandeling van de kraaienpootjes en andere rimpels met botox.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Azzalure botox, Alluzience botox, Allergan botox en Bocouture botox. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan plaatsvinden vanaf het moment dat de botox van de vorige behandeling is of begint uit te werken.

U krijgt voorafgaand aan de behandeling een consult bij de arts. Hij geeft u uitleg en onderzoekt uw huid. U heeft ook de gelegenheid om vragen stellen. Als u ervoor kiest om de behandeling direct te laten plaatsvinden, gaat u na het consult ontspannen in de behandelstoel liggen. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen. Als eerste wordt de huid ontsmet met alcohol. Vervolgens injecteert de arts de botox in de kraaienpootjes. De behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Na de behandeling kan er wat roodheid zichtbaar zijn op de plekjes van de injecties. Deze verdwijnt doorgaans binnen een aantal uur. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na de behandeling niet sporten, in bad/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Merken botox

Er bestaan vier verschillende veilige en geregistreerde merken botox: Allergan Botox®, Bocouture® botox, Alluzience® botox en Azzalure® botox. Allemaal hebben ze een ontspannend effect op de spieren. Echter zijn er wel verschillen waardoor het ene merk iemand beter kan bevallen dan het andere. Meer hierover leest u op onze merken pagina. En uiteraard zal de arts u adviseren tijdens het consult op basis van uw wensen.

Tarieven

Azzalure botox – hele zone / € 99,-
Bocouture botox – hele zone / € 109,-
Alluzience botox (vegan) – hele zone / € 115,-
Allergan botox – hele zone / € 129,-

Service na de behandeling met botox
We streven ernaar dat twee weken na de behandeling met botox de spier, afhankelijk van het te behandelen gebied, volledig of in bepaalde mate ontspannen is.

Is dit niet het geval dan kunt u van onze service gebruik maken. Daarvoor moet u tussen 2 en 3 weken na de behandeling een scherpe foto opsturen. Deze wordt vervolgens door de dokter beoordeeld en vergeleken met de foto’s die voor de behandeling zijn genomen. Mogelijk wordt u dan uitgenodigd voor een gratis touch up, welke altijd plaats moet vinden tussen 2 en 5 weken na de behandeling.

Neemt u te laat contact op of zelfs nadat de service termijn geheel voorbij is, bent u nog steeds welkom voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis.

De behandeling van de kraaienpootjes is een specialistische behandeling die een zeer fraai resultaat oplevert. Het is daarbij van groot belang dat de behandeling wordt uitgevoerd met kwalitatief goede en betrouwbare producten door een kundige en ervaren arts, zoals bij van Art de la Beauté. Het risicio op een hangend oog of te grote verslapping van de oogspier wordt geminimaliseerd, doordat de arts enkel in de veilige zones injecteert. Naast wat roodheid van de prikjes, zien we een enkele keer een klein blauw plekje, welke doorgaans snel verdwijnt.

Recensies – lees ervaringen van onze klanten

Kristel, 32 jaar uit Wijchen

“Mijn kraaienpootjes waren nog niet zo diep, maar ik wilde erger voorkomen. Dat is goed gelukt, ze zijn nu na een paar keer botox helemaal verdwenen. En pijnloos, daarvoor ook complimenten aan de de dokter!!”

Chayenne, 25 jaar uit Utrecht

“Kraaienpootjes zitten bij ons in de familie. Met azzalure botox van dokter Yulia blijft mijn huid nu mooi glad, zodat ik nu nog geen lijntjes krijg.”

Mw. Goossens, 62 jaar

“In mijn winkel krijg ik vaak complimenten dat ik er nog zo goed uitzie en vragen de dames wat mijn geheim is. Bij deze: dokter Kleijne!”

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.