Behandeling van de neusrimpels (bunny lines) met botox

1 halve zone / vanaf € 69,-

Bunny lines zijn rimpels die ontstaan op neus. Met botox kunnen we deze laten verminderen of geheel verdwijnen. De oorzaak van het ontstaan van de bunny lines is het bewegen van ons gezicht en dan in het bijzonder door het aanspannen van de spieren rondom de neus. Bijvoorbeeld wanneer we iets vies ruiken of bij een bepaalde manier van lachen. De huid van het bovenste deel van de neus wordt hierdoor geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels.

Neusrimpels voorkomen en verminderen

Met botox laten we de spieren rondom de neus ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. Wanneer er op jongere leeftijd nog geen rimpels bij of op de neus zichtbaar zijn, kunt u deze met botox voorkomen. Als er lijntjes of rimpels zijn dan maakt botox de huid gladder en worden bestaande rimpels niet dieper. Bij langdurig gebruik van botox zien we dat de huid zichzelf herstelt en de rimpels steeds verder verminderen of geheel verdwijnen.

Veilige en pijnloze botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is zeker bij een specialistische behandeling als de bunny lines belangrijk voor een veilige behandeling en optimaal resultaat.

Voor en na foto

Onderstaande foto’s geven een indruk van het resultaat bij een botox behandeling van de neusrimpels oftewel bunny lines. De rimpeltjes onder de ogen kunnen, als daar behoefte aan is, ook verminderd worden door een behandeling met botox. Meer hierover leest u bij rimpeltjes onder de ogen.

Recensies – ervaringen van onze klanten

Laura van Barneveld, 27 jaar uit Breda

“De bunny lines zitten enorm bij ons in de familie, zowel bij mannen als vrouwen, helaas… Ik ben daarom preventief begonnen met botox, voorkomen is beter dan genezen, voor mij geen bunny lines!

Els, 47 jaar uit Maastricht

“De rimpels op mijn neus werden steeds dieper. De eerste keer dat ik het met botox heb in laten spuiten pakte het niet helemaal goed. Dat vond ik wel jammer. De dokter had vooraf verteld dat dat wel eens kan gebeuren. Ik ben toen terug gegaan en hij heeft er nog wat extra botox bijgezet. Dit zonder extra kosten, prima service.”

Radenka, 38 jaar uit Chaam

“De neusrimpels stoorde ik mij al veel jaar aan, maar er was nooit een dokter die iets aan kon doen. Dokter Jean-Paul wel met maar paar prikjes. Het werkte al na 2 dagen, mooie neus nu!”

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.