Behandeling van de rimpels onder de ogen met botox

1 halve zone / vanaf € 69,-

Rimpels onder de ogen ontstaan door het samenknijpen van de ogen. Dit zorgt dat de huid aan de onderkant van de ogen wordt geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels. Als we ouder worden ontstaat er volumeverlies wat ook rimpels onder de ogen kan veroorzaken.

Rimpels onder de ogen voorkomen en verminderen

rimpels onder de ogenMet botox laten we de spieren onder de ogen ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. Wanneer er op jongere leeftijd nog geen rimpels onder de ogen zichtbaar zijn, kunt u deze zo met botox voorkomen. Als er rimpels of
lijntjes zichtbaar zijn dan wordt met botox de huid gladder en worden bestaande rimpels niet dieper. Bij langdurig gebruik van botox zien we, doordat de huid zichzelf herstelt, de rimpels steeds verder verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen.

Soms kan het ook een bijzonder mooi resultaat geven als er een filler behandeling onder de ogen wordt gegeven: een traangoot filler. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van rimpeling door volume verlies of donkere kringen. De huid komt door de filler weer beter op spanning te staan waardoor de rimpels en donkere kringen verminderen of geheel verdwijnen. Ook bij een traangoot (geultje van de ooghoek schuin naar beneden) of ooggoot (de oogkas die als kring zichtbaar is door de huid) is een filler behandeling de perfecte oplossing.

Een combinatie van botox en fillers kan ook mogelijk zijn. Onze arts zal u persoonlijk advies geven voor het mooiste resultaat.

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals botox onder de ogen zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Voor en na foto

Op de foto ziet u het effect van de combinatie behandeling botox onder de ogen en botox kraaienpootjes (rimpels aan de zijkant van de ogen).
Een behandeling van enkel de kraaienpootjes of de rimpeltjes onder de ogen is uiteraard ook mogelijk.

Recensies – lees wat onze klanten ervaren

Karin Poppels, 38 jaar uit Almere

“Voor de moeilijkere botox, zoals onder de ogen, ga ik altijd naar Art de la Beauté. Het komt namelijk heel nauw daar en hier krijg ik precies het resultaat wat ik wil.”

Marloes, 36 jaar

“Voor de fijne lijntjes onder mij ogen wilde ik graag botox. De dokter vertelde dat het wel kon, maar omdat mijn huid al wat slapper is, had ik wel meer kans dat de huid een beetje zou gaan opstropen onder de ogen of dat er vocht zou blijven staan.

Omdat botox toch tijdelijk is, besloot ik het erop te wagen. De eerste paar dagen na de behandeling werden de lijntjes geleidelijk minder en was ik blij. Maar toen de botox optimaal werkte, ging mijn huid onder de ogen inderdaad wat opstropen. Ik was blij dat de dokter dit vooraf goed had uitgelegd. Andere zagen het niet, maar ik wel en vond het niet mooi. Dus geen botox meer voor mij onder de ogen, helaas! Ik houd het voorlopig bij de frons en het voorhoofd.”

Sylvia, 44 jaar

“Omdat mijn huid nog stevig was, kon bij mij de botox onder de ogen. Het resultaat is echt heel erg mooi! Ik ga het zo lang mogelijk blijven doen. En dat voor € 59,- ;-)”

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.