Behandeling zichtbaar tandvlees bij het lachen met botox (gummy smile)

1 halve zone / vanaf € 69,-

Zichtbaar tandvlees bij het lachen komt bij zowel dames als heren in meerdere of mindere mate voor. We noemen dit ook wel de gummy smile. De behandeling zichtbaar tandvlees bij het lachen met botox zorgt ervoor dat de spieren die de bovenlip optrekken wat ontspannen. De bovenlip wordt hierdoor minder opgetrokken. Het tandvlees zal veel minder of niet meer te zien zijn waarbij uw natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Veilige en pijnloze botox

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Bekijk ook video. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals de gummy smile zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Voor en na foto’s

De voor en na foto geeft van het resultaat van de behandeling zichtbaar tandvlees bij het lachen met botox. Bekijk onze pagina met voor en na foto’s voor het effect van andere botox behandelingen, zoals de fronsrimpel.

Reviews van onze klanten

Leila, 27 jaar uit Etten-Leur

“De botox van Azzalure werkt het beste bij mij voor de gummy smile, zeker nu ik het een paar jaar laat behandelen door dokter Kleijne, merk ik dat het steeds langer blijft. En hij weet het precies zo te doen dat ik nog steeds een mooie, natuurlijke glimlach heb.”

Mara, 21 jaar

“Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en de behandling is 100% meegevallen.”

Sophie Krevers, 34 jaar uit Arnhem

“Mijn gummy smile vind al ik sinds ik klein ben echt vreselijk. Gelukkig is er tegenwoordig botox, ik wil nooit meer zonder!”

Vragen en een afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.