Behandeling van fronsrimpels met botox

1 zone / vanaf € 99,-

Fronsrimpels ontstaan door het bewegen van ons gezicht en dan in het bijzonder door het aanspannen van de spieren rondom de ogen. Bijvoorbeeld wanneer we geconcentreerd bezig zijn of boos kijken. De huid tussen de ogen wordt hierdoor geplooid. En daar waar de huid plooit, ontstaan naarmate we ouder worden lijnen en rimpels.

Fronsrimpels voorkomen en verminderen

Met botox laten we de spieren van de frons ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. Wanneer er nog geen rimpels tussen de ogen zichtbaar zijn, kunt u deze met botox voorkomen. Zijn er rimpels dan wordt de huid huid gladder en worden de bestaande rimpels niet dieper. Ook kunnen eventuele overgebleven groefjes opgevuld worden met een filler.

Hoofdpijn & stress

hoofdpijn botoxSpanning en stress zorgen voor spierspanning in het gebied van de frons. Dit kan voor hoofdpijn zorgen of een zwaar en strak gevoel geven. Hier hoeft u zich niet altijd van bewust te zijn. Het laten ontspannen van de spieren ter vermindering of voorkoming van rimpels, werkt tegelijkertijd ook tegen hoofdpijn en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. Lees hier meer over de behandeling van hoofdpijn en migraine met botox.

Pijnloze en veilige botox behandeling

pijnloos botoxOmdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. Daardoor kunt u na de behandeling direct verder met uw dagelijkse activiteiten zonder dat het opvalt dat u behandeld bent. Voor een comfortabele behandeling met natuurlijk resultaat.

Video invisible needle en botox behandeling

Voor en na foto’s

Bekijk ook onze andere voor- en na foto’s om een indruk te krijgen van het resultaat van de behandeling van de fronsrimpels en andere rimpels met botox.

Wij werken uitsluitend met de A-merken Azzalure botox, Alluzience botox en Allergan botox en Bocouture botox. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan plaatsvinden vanaf het moment dat de botox van de vorige behandeling is of begint uit te werken.

U krijgt voorafgaand aan de behandeling een consult bij de arts. Hij geeft u uitleg en onderzoekt uw huid. U heeft ook de gelegenheid om vragen stellen. Als u ervoor kiest om de behandeling direct te laten plaatsvinden, gaat u na het consult ontspannen in de behandelstoel liggen. Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen. Als eerste wordt de huid ontsmet met alcohol. Vervolgens injecteert de arts de botox in de spieren van het frons. De behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Na de behandeling kan er wat roodheid zichtbaar zijn op de plekjes van de injecties. Deze verdwijnt doorgaans binnen een aantal uur. U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling plat liggen of voorover buigen
  • de eerste 24 uur na de behandeling niet sporten, in bad/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Merken botox

Er bestaan vier verschillende veilige en geregistreerde merken botox: Allergan Botox®, Bocouture® botox, Alluzience® botox en Azzalure® botox. Allemaal hebben ze een ontspannend effect op de spieren. Echter zijn er wel verschillen waardoor het ene merk iemand beter kan bevallen dan het andere. Zo is bijvoorbeeld de Alluzience botox helemaal vegan. Meer hierover leest u op onze merken pagina. En uiteraard zal de arts u adviseren tijdens het consult op basis van uw wensen.

Tarieven
Azzalure botox – hele zone / € 99,-
Bocouture botox – hele zone / € 109,-
Alluzience botox (vegan) – hele zone / € 115,-
Allergan botox – hele zone / € 129,-

Service na de behandeling met botox
We streven ernaar dat twee weken na de behandeling met botox de spier, afhankelijk van het te behandelen gebied, volledig of in bepaalde mate ontspannen is.

Is dit niet het geval dan kunt u van onze service gebruik maken. Daarvoor moet u tussen 2 en 3 weken na de behandeling een scherpe foto opsturen. Deze wordt vervolgens door de dokter beoordeeld en vergeleken met de foto’s die voor de behandeling zijn genomen. Mogelijk wordt u dan uitgenodigd voor een gratis touch up, welke altijd plaats moet vinden tussen 2 en 5 weken na de behandeling.

Neemt u te laat contact op of zelfs nadat de service termijn geheel voorbij is, bent u nog steeds welkom voor een nacontrole. Deze is dan echter niet meer gratis.

Doordat botox een bewezen veilig en effectief geneesmiddel is, zijn de risico’s van de behandeling erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté. Na de behandeling zien we wat roodheid die snel verdwijnt en een enkele keer ontstaat er een blauw plekje dat na enkele dagen niet meer zichtbaar is.

Recensies – lees ervaringen van onze klanten

Mw. den Boer

“Enige tijd geleden ben ik bij jullie geweest voor een botoxbehandeling. Super bevallen en geen enkele klacht dus ik kom zeker terug!” Lees meer recensies

mw. Driessen, 49 jaar uit Nijmegen

“Al zolang ik me kan herinneren heb ik een diepe fronsrimpel, het zit echt in de familie bij ons. Vroeger stoorde ik me er niet zo aan, maar nu ik echt ouder wordt, is hij echt te diep. Omdat bij mij de rimpel zo diep is, heb ik eerst botox gekregen. Dat duurde even voordat het werkte. Twee weken later heeft de dokter de rimpel die nog over was gevuld met een filler. Het is niet perfect, maar dat kan ook niet met de rimpel die ik heb en dat hoeft ook niet, het is goed zo en ik ben er blij mee.” Lees meer recensies

Vincent, 36 jaar

“Het begon als cadeautje van mijn vriendin, zodat ze niet meer naar mijn rimpel hoefde te kijken. Toen de botox begon te werken, vond ik het gevoel heel relaxed. Geen hoofdpijn meer en het ziet er inderdaad beter uit. Ik kom zeker terug over een paar maanden.” Lees meer recensies

Vragen en afspraak maken 

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Vragen en afspraak maken 

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.