Recensies – botox behandeling fronsrimpels

Mw. den Boer
Behandeling: fronsrimpels met botox
Merken: Bocouture botox

“Enige tijd geleden ben ik bij jullie geweest voor een botoxbehandeling. Super bevallen en geen enkele klacht dus ik kom zeker terug!”

Vincent, 36 jaar
Behandeling: fronsrimpels met botox
Merken: Bocouture botox

“Het begon als cadeautje van mijn vriendin, zodat ze niet meer naar mijn rimpel hoefde te kijken. Toen de botox begon te werken, vond ik het gevoel heel relaxed. Geen hoofdpijn meer en het ziet er inderdaad beter uit. Ik kom zeker terug over een paar maanden.”

Kim, 38 jaar
Behandeling: botox fronsrimpels
Merken: Azzalure en Bocouture botox

“De Bocouture botox werkte niet zo goed bij mij. Jean-Paul heeft toen in de garantie gratis een nieuwe behandeling met Azzalure gedaan. Nu ziet het er prima uit. Het andere merk werkt dus beter voor mij. Goede oplossing dus, overstappen naar een ander merk! Heel erg bedankt voor de goede service en bel jullie weer wanneer ik weer toe ben aan een nieuwe behandeling.”

Mw. Goossens,  62 jaar
Behandeling: botox fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes
Merken: Botox van Allergan

“In mijn winkel krijg ik vaak complimenten dat ik er nog zo goed uitzie en vragen de dames wat mijn geheim is. Bij deze: dokter Kleijne!”

Mevrouw Broeren
Behandeling: botox fronsrimpels
Merken: Bocouture botox

“Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Het is zelfs nog beter dan de behandeling die ik de eerste keer heb gehad (en die was veel duurder). Ik krijg veel complimenten dat ik er zo goed uitzie 

Jullie zien mij absoluut terug!”

mw. Driessen, 49 jaar uit Nijmegen
Behandeling: fronsrimpel met botox en fillers
Merken: Azzalure botox en Belotero fillers

“Al zolang ik me kan herinneren heb ik een diepe fronsrimpel, het zit echt in de familie bij ons. Vroeger stoorde ik me er niet zo aan, maar nu ik echt ouder wordt, is hij echt te diep. Omdat bij mij de rimpel zo diep is, heb ik eerst botox gekregen. Dat duurde even voordat het werkte. Twee weken later heeft de dokter de rimpel die nog over was gevuld met een filler. Het is niet perfect, maar dat kan ook niet met de rimpel die ik heb en dat hoeft ook niet, het is goed zo en ik ben er blij mee.”

Meer recensies

Esmeralda
Behandeling: botox frons en wenkbrauwlift
Merken: Bocouture botox

“Wat een fijne ontvangst, zeer netjes geholpen en te woord gestaan en duidelijke uitleg. Kortom een aanrader.”

Peter van Vliet, 45 jaar
Behandeling: botox frons en aanzet kaaklijn/wangen
Merken: Bocouture botox en filler Radiesse

“Al lange tijd kom ik bij Jean-Paul en hij kent mij en mijn gezicht als geen ander. Hij weet altijd precies wat nodig is om er goed uit te blijven zien zonder dat het over de top is.”

Vera, 24 jaar uit Amsterdam
Behandeling: botox frons en voorhoofd, volume behandeling van de lippen en aanzet jukbeenderen
Merken: Bocouture botox, volume van de lippen met Belotero en jukbeenderen met Restylane

“Voor mijn modellenwerk en modeshows moet ik er perfect en natuurlijk uitzien. Door de botox blijft mijn huid mooi glad en dokter Jean-Paul heeft ervoor gezorgd dat ik mijn wenkbrauwen kan blijven bewegen, zodat ik nog genoeg expressie in mijn gezicht heb. De jukbeenderen geven de extra contour in mijn gezicht waardoor het prachtig uitkomt op de foto en de vollere lippen maken het helemaal af. Jean-Paul is een echte kunstenaar! ”

Kim de Wit, 32 jaar uit Tilburg
Behandeling: behandeling fronsrimpel met botox
Merken: Bocouture botox

“Ik stoorde mij aan mijn fronsrimpel. Twee keer per jaar ga ik nu naar Art de la Beauté voor een behandeling met botox. Dit bevalt goed en mijn fronsrimpel is nu weg.”

Ingrid
Behandeling: fronsrimpels en voorhoofdrimpels
Merken: Bocouture botox

“Ik ben heel tevreden met mijn botox behandeling. Over een paar maanden kom ik zeker terug voor een nieuwe behandeling. En dank je wel voor de goede uitleg van jullie!”

Nancy, 32 jaar
Behandeling: fronsrimpels
Merken: Bocouture botox

“De behandeling is goed gelukt en ben blij het resultaat.”

Mw. van Vliet, 73 jaar
Behandeling: fronsrimpels met botox
Merken: Bocouture botox

“Voor mijn leeftijd ben ik tevreden met mezelf. Al sinds jonge leeftijd onderhoud ik mijn gezicht goed en botox dat hadden we toen allemaal nog niet. Omdat mijn dochter bij Art de la Beauté komt, ben ik een keer meegegaan voor mijn fronsrimpels. Die waren behoorlijk diep geworden. De dokter zei vooraf eerlijk dat ik geen wonderen moest verwachten gezien de diepte van de rimpel, maar dat het wel een heel stuk beter kon worden. Het resultaat na de eerste keer vond ik verrassend goed, de rimpel trok heel mooi uit elkaar. Er is nu nog wel een beetje een geultje en wat lijntjes, maar dat geeft niet. Dat hoort er ook wel bij, het is helemaal goed zo.”

Danielle
Behandeling: behandeling botox van fronsrimpel
Merken: Bocouture botox

“Hoi vivian
Na een week was het fronzen al bijna weg. Ik ben er nu heel tevreden over! Bedankt en tot de volgende keer.
Groetjes Danielle”

Linda
Behandeling: behandeling botox van fronsrimpel
Merken: Bocouture botox

“De Botox behandeling heeft mijn fronsrimpel naar behoren lam gelegd
Zodra hij weer in beweging komt maak ik graag weer een afspraak.”

Inge
Behandeling: behandeling voorhoofd en fronsrimpel met botox
Merken: botox van het merk Botox©

“De behandeling is goed bevallen! De 1e paar dagen wel hoofdpijn gehad, maar nu is alles prima! Ik ben tevreden ”

“Na de eerste behandeling wilde ik de frons nog wat strakker. Gratis heeft Jean-Paul er nog wat botox bijgespoten. De behandeling heeft top gepakt. Blij met het resultaat! :-)”

“Ik ben zeer tevreden! Heb jullie naam al aan meerdere doorgegeven, ik maak snel een afspraak voor de andere behandelingen die je me toestuurde.”
Resultaat van de behandeling is heel goed. Hij zit er goed strak in

Estelle
Behandeling: fronsrimpels
Merken: Azzalure botox

“Wel wat hoofdpijn gehad, maar het viel mee. Met paracetamol was het goed te behandelen. Het resultaat is perfect.

Groetjes en tot over 3 maanden”

Behandeling: botox behandeling fronsrimpels
Merken: Bocouture en Azzalure

Ongeveer twee weken geleden ben ik bij jullie geweest voor Botox tussen mijn wenkbrauwen.. In plaats van Bocouture hebben jullie nu Azzalure gebruikt en je vroeg mij of ik je wilde laten weten of het bevalt… nou dat doet het zeker! Nu is het helemaal strak! Super dus!

Denise, 32 jaar
Behandeling: behandeling fronsrimpels en voorhoodfrimpels met botox
Merken: Azzalure botox

“Ik ben tevreden over mijn behandeling en hoef ook geen na controle omdat het allemaal goed is ingewerkt.

Bedankt voor de goede service en graag tot de volgende keer!”

Jacqueline, 53 jaar
Behandeling: botox frons
Merken: Bocouture botox

“Ik ben tevreden met de behandeling, graag tot de volgende keer!”

“Erg blij met het resultaat! Dank jullie wel!!”

Behandeling: botox frons
Merken: Botox van het merk Azzalure

“Tot nu toe ben ik erg tevreden over het resultaat van de behandeling. Het is nog niet helemaal weg maar dit komt denk ik meer door de huid die nog moet herstellen.

Verder denk ik dat met de volgende behandeling het gewenste resultaat behaald wordt. Er zit in ieder geval weinig tot geen beweging meer in de spieren.”

Lees ervaringen over…

Stel een vraag