Kin contour en rimpels op de kin

va. € 169,-

Kin contouring met fillers
De vorm van de kin kan gecorrigeerd worden met een filler. Het kan om enkel een kuiltje in de kin gaan, maar ook het duidelijk opnieuw vormen van de kin is heel goed mogelijk met fillers, zoals bij de V-shape behandeling.

Rimpels en lijnen op de kin
Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en volume. De huid verslapt en er ontstaan lijnen en rimpels. Volumeverlies rond en op de kin maakt dat de kin steeds vlakker wordt en er ontstaan rimpels en lijnen. Met een filler kunnen het volume en lijnen op de kin worden hersteld. De kin krijgt weer een mooie vorm, de huid wordt weer stevig en  glad.

Putjes in de kin

Naast het ontstaan van minder volume en lijnen op de kin komen er vaak ook putjes in de kin. Deze worden veroorzaakt doordat de spieren van de kin tijdens het bewegen van het gezicht, waaronder bij het praten, de huid doen plooien. Met botox laten we de spieren in de kin ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. De huid wordt gladder, de bestaande putjes verdwijnen en nieuwe putjes worden voorkomen. Dit mooie resultaat kan behaald worden bij dames en heren op jongere en latere leeftijd.

Tarieven

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillen tussen de merken.

Botox behandeling van de putjes in de kin
Azzalure botox – halve zone / € 69,-
Alluzience vegan of Bocouture botox – halve zone / € 79,-
Allergan botox – halve zone / € 89,-

Behandeling met fillers van de kin
Stylage 0,5 ml. / € 169,-
Restylane 0,5 ml / € 199,-

Stylage 1 ml. / € 255,-
Restylane 1 ml. / € 349,-

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Gemiddeld zien we dat onze klanten 6-12 maanden tevreden zijn met het resultaat.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u eerst een consult bij onze arts. Deze bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan na het consult direct plaatsvinden, waar nodig verdoven we de huid. De behandeling duurt ongeveer dertig minuten in totaal en u ziet direct het resultaat. Na de behandeling is er mogelijk wat roodheid te zien, welke doorgaans snel verdwijnt. Af en toe zien we wat blauwe verkleuring van de huid, welke binnen enkele dagen verdwijnt.

Service op de behandeling met fillers

Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Controle afspraak
Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Mocht na 2 weken het resultaat toch anders zijn dan besproken, neemt u dan binnen 3 weken na de behandeling contact met ons op voor het maken van een controle afspraak. De controle afspraak kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan alleen binnen 2 tot 5 weken na de behandeling plaatsvinden.

De risico’s van de behandeling met fillers zijn erg gering. Voorwaarde is wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals bij Art de la Beauté.

Vragen en afspraak maken

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.