New Year Shine!

Voor een frisse blik en mooie shine behandelingen met voordeel en huidproducten cadeau!

Tot en met 31 januari bij dokter Yulia & dokter Jean-Paul. Met persoonlijk advies en een behandeling op maat. En waar nodig natuurlijk met gratis goede verdoving.

Lip fillers 1 ml. Stylage € 20,- korting

bij dokter Yulia

Stylage is een hyaluronzuur filler die mooi en zichtbaar lip volume geeft. De behandeling is met gratis hele goede verdoving en nacontrole na twee weken. Nu met € 20,- korting op 1 ml. voor € 219,-

Profhilo met € 50,- korting

bij dokter Yulia & dokter Jean-Paul

Profhilo verstevigt de huid en verbetert de huidkwaliteit zichtbaar en voelbaar. Bij de Profhilo behandeling met 2 ml. voor gezicht, hals, handen of decolleté krijg je € 50,- korting. Deze behandeling nu voor € 249,-!

Belotero Revive € 50,- korting

bij dokter Yulia en dokter Jean-Paul

Belotero Revive laat jouw huid shinen en voorkomt huidveroudering.  Hydrateert de huid intens en houdt de huid stevig van binnenuit. Belotero Revive is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid met nog geen of heel weinig tekenen van huidveroudering.

Restylane huidserum cadeau

bij dokter Jean-Paul & dokter Yulia

Bij de behandeling met Restylane filler van € 349,- krijgt u het Restylane huidserum cadeau. De huidproducten van Restylane ondersteunen ook het effect van de fillers. Voor een mooie, gladde en frisse huid.

Herfst EYE shine € 70,- cadeau

bij dokter Jean-Paul

Bij de traangoot behandeling met Restylane filler van € 349,- krijg je de Medik8 Eye Kit t.w.v. € 70,- cadeau. De traangoot filler herstelt het volume in de huid en de 4 producten in de kit stimuleren en verbeteren het huidoppervlak in de oogzone. De perfecte combinatie voor de ultiem frisse blik!

Persoonlijk contact en advies