Art de la Beauté Signature liquid facelift

Voor de dames en heren die een overall frissere uitstraling wensen, heeft dokter Jean-Paul Kleijne zijn Signature liquid facelift ontwikkeld. De Art de la Beauté Signature liquid facelift bestaat uit een door hem zeer zorgvuldig uitgekozen selectie van behandelingen met botox en fillers. Hij geeft u die prachtige, natuurlijke en frisse uitstraling waar u naar op zoek bent.

De Art de la Beauté Signature liquid facelift bestaat uit een combinatie van botox en filler behandelingen. Om u een idee te geven van waaruit een Art de la Beauté Signature liquid facelift zoal kan bestaan, leest u hieronder een tweetal voorbeelden:

Art de la Beauté Signature liquid facelift – voorbeeld

Uw persoonlijke Art de la Beauté Signature liquid facelift
Wanneer u graag een overall frisse en natuurlijk uitstraling wenst die bij u past, kunt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. Uw persoonlijke Signature liquid facelift wordt tijdens dit consult in overleg met u op maat voor u samengesteld. Daarna kunt u er thuis rustig over nadenken en als het goed voor u voelt een afspraak maken voor de behandeling. Afhankelijk van de te behandelen gebieden kan de totale behandeling voor een optimaal resultaat verdeeld worden over een aantal deelbehandelingen. Dit zal dokter Jean-Paul Kleijne vooraf bij u aangeven en met u bespreken tijdens het consult.

Voor en na foto’s

Bekijk meer van onze voor en na foto’s om een indruk te krijgen van de te behalen resultaten.

Merken

Op onze pagina over de merken leest u meer informatie over de verschillende merken botox en fillers.

Tarief

De behandeling wordt op maat voor u samengesteld met een daarbij behorend tarief.

Wij werken uitsluitend met de A-merken botox Azzalure en Bocouture. Binnen twee weken na de behandeling is het effect optimaal en blijft langdurig; gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Een herhaalbehandeling is volkomen veilig en kan zo vaak als nodig plaatsvinden. Als u de herhaalbehandeling steeds laat plaatsvinden wanneer de botox van de vorige behandeling begint uit te werken, zien we op de langere termijn dat het effect van de botox steeds langer aanhoudt.

Hoelang het resultaat van de behandeling met fillers aanhoudt is afhankelijk van het merk filler, om welk gebied het gaat en uw eigen tevredenheid. Omdat deze behandeling om een samenstelling van behandelingen gaat, zal dokter Kleijne u tijdens het consult hier nader over informeren.

U krijgt voorafgaand aan de behandeling een consult bij de arts. Hij geeft u uitleg en onderzoekt uw huid. U heeft ook de gelegenheid om vragen stellen. Als u ervoor kiest om de behandeling direct te laten plaatsvinden, gaat u na het consult ontspannen in de behandelstoel liggen. U kunt er ook voor kiezen om er nog over na te denken en de behandeling op een later moment te laten plaatsvinden.

De behandeling met botox
Omdat wij werken met de allerdunste naalden ter wereld is een verdoving niet nodig. U zult niets of slechts enkele kleine speldenprikjes voelen. Na de behandeling kan er wat roodheid zichtbaar zijn op de plekjes van de injecties. Deze verdwijnt doorgaans binnen een aantal uur.

De behandeling met een filler
Afhankelijk van het behandelen gebied kan er eerst een plaatselijke verdoving worden gegeven voor een comfortabele behandeling. Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling en een enkele keer een blauwe verkleuring van de huid zichtbaar zijn. Deze verdwijnt doorgaans snel en is goed te camoufleren met enige make-up.

U kunt uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten, met uitzondering van:

  • de eerste drie uur na de behandeling met botox plat liggen of lang voorover buigen
  • de eerste 24 uur na de behandeling met botox en de eerste 72 uur na de behandeling met fillers niet sporten, in bad/sauna en gebruik maken van de zonnebank

Na de liquid facelift behandeling maken wij direct met u een afspraak voor een controle. Deze vindt altijd plaats binnen twee tot vier weken na de facelift behandeling.

Garantie op de behandeling met botox
U heeft garantie op de behandeling in zoverre dat de spier in de behandelde zone deel of volledig ontspannen hoort te zijn. De arts zal dit tijdens de controle afspraak controleren en mocht er nog te veel spierspanning aanwezig zijn dan wordt deze gratis extra behandeld.

Garantie op de behandeling met fillers
Tijdens het consult bespreekt de arts met u wat u wilt bereiken met de filler behandeling. Er wordt samen met u een inschatting gemaakt welke behandeling nodig is en hoeveel materiaal daarvoor nodig is. Op basis daarvan wordt met u een behandeling en een prijsindicatie van de behandeling afgesproken.

Het resultaat is meestal direct zichtbaar. Mocht u onverhoopt direct na de behandeling of in de weken na de behandeling toch nog vinden dat er meer verbetering nodig is, kan de behandeling alsnog worden uitgebreid en aangepast. Natuurlijk zijn hieraan de gebruikelijke kosten verbonden en deze hangen af van de mate van verdere verbetering die er naar uw wens nog nodig is.

Soms kan door de behandeling het behandelde gebied wat opzwellen. In deze specifieke gevallen zal de dokter met u afspreken wat u mag verwachten. Dit wordt ook genoteerd in uw dossier. Tijdens de controle afspraak zal de dokter het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.

Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie behandeling kan vaak al tijdens de controle afspraak plaatsvinden.

 

De risico’s van de behandeling met botox of fillers zijn erg gering. Voorwaarde is uiteraard wel dat de behandeling wordt uitgevoerd met een kwalitatief goed en betrouwbaar product door een ervaren en kundige arts, zoals dokter Jean-Paul Kleijne bij Art de la Beauté. Mochten er specifieke risico’s zijn dan zal de arts deze met u bespreken tijdens het consult.

Maak een afspraak