Etermis filler

etermis hyaluronzuur filler art de la beaute

Binnen de fillers zijn veel verschillende merken waaruit je kunt kiezen, zoals Belotero, Stylage, Neauvia, Restylane en Etermis. Ook verschillen de ervaringen van klanten per merk filler. In deze blog alles over de Etermis filler.

De Etermis filler is een van de merken die wordt geproduceerd en verkocht door MERZ Easthetics. Merz is een farmaceutisch bedrijf uit Duitsland dat actief is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie fillers en botox, waaronder Etermis, Belotero, Radiesse en Bocouture botox. Zij zijn een van de grootste en bekendste producenten van fillers ter wereld.

Etermis wordt naar volle tevredenheid al vele jaren in meer dan 90 landen wereldwijd gebruikt en heeft daarmee zijn betrouwbaarheid en kwaliteit zeker bewezen.

Eigenschappen Etermis filler

etermis filler gebieden overzichtDe Etermis filler is gemaakt van hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de hydratatie en het volume in de huid. Het mooie aan de Etermis filler is dat de arts zelf kan kiezen welke filler in welk gebied het beste past.

Etermis 2
Etermis 2 is een zachte en dunnere filler die wordt geadviseerd o.a. bij fijne lijntjes en kleine rimpeltjes, zoals de frons of de kraaienpootjes.

Etermis 3
De Etermis 3 is wat steviger dan de Etermis 2 en heeft ook liftende eigenschappen. Deze Etermis kan in veel verschillende gebieden van het gezicht worden gebruikt, zoals de neuslippenplooi en de contouren van de lippen.

Etermis 4
Etermis 4 is het meest geschikt als er volume in een bepaald gebied nodig is, zoals bij het opvullen van de lippen en de kin.

Etermis filler resultaat

Fabrikanten en sommige klinieken geven aan dat fillers tot wel meer dan 12 maanden blijven zitten in de huid. In werkelijkheid is dat ook zo, maar dat wil niet zeggen dat je als klant ook zolang tevreden bent.

Bij Art de la Beauté hebben we het daarom liever over de gemiddelde tevredenheid in plaats van hoelang de filler blijft zitten. Klanten komen namelijk al terug voordat de filler helemaal weg is. Er zit dan nog wel filler in de huid, maar het resultaat is afgenomen en daar gaat het nu net om.

Goed om te weten, is dat het ook uitmaakt in welk gebied de filler wordt geplaatst. Op plekken waar veel beweging is, worden fillers sneller opgenomen door de huid en houdt het resultaat dus minder lang aan.

Voorbeelden van gemiddelde tevredenheid en resultaat per behandeling:

  • Lippen opvullen: bijvullen (er is vaak minder nodig dan de keer daarvoor) gemiddeld na 6 maanden
  • Neuslippenplooi en marionettelijnen: nieuwe behandeling gemiddeld na 6 maanden
  • Jukbeenderen: gemiddeld na 6-9 maanden een nieuwe behandeling
  • Correctie van de neus: na gemiddeld 6-9 maanden een nieuwe behandeling

Prijzen Etermis filler

Etermis-hyaluronzuur-fillerPrijzen van de Etermis filler kunnen per kliniek en behandeling verschillen. Immers is iedere kliniek vrij om te vragen wat zij wil voor een behandeling met Etermis.

Etermis filler, een veilige filler?

Om te bepalen of een filler veilig is, zijn er een aantal eigenschappen waar je op kunt letten:

Heeft de filler een CE of FDA markering?
Voordat een filler verkocht mag worden, is er een markering vereist. Dit kan een CE markering zijn of een FDA markering. De Etermis filler heeft de welbekende CE markering. Dit betekent dat het product aan de Europese regels voldoet die we met zijn allen hebben opgesteld als het gaat over de veiligheid van een product. De FDA markering komt uit Amerika en is nog veel strenger dan die van Europa. Naar deze fillers is meer korte en lange termijn onderzoek gedaan dan dat we in Europa nodig vinden. Als een filler een FDA markering heeft, zit dat ook in de prijs verwerkt.

Kans op een allergische reactie
Doordat fillers tegenwoordig van hyaluronzuur zijn gemaakt, is de kans op een allergische reactie op de filler uiterst klein. Dit maakt het gebruik van fillers veel veiliger dan vroeger toen er nog met permanente (blijvende) fillers werd gewerkt.

Is de producent betrouwbaar?
merz aesthetics hyaluronzuur fillersOmdat Merz Aesthetics een van de grootste en bekendste producenten van fillers ter wereld is, mag je hier een bepaald vertrouwen uit halen. Ze beschikken over zeer veel kennis en ervaring als het gaat om het maken van veilige en kwalitatief goede fillers.

Hoe zijn de ervaringen van mensen die behandeld zijn?
De ervaringen van mensen die behandeld zijn, kunnen ook een graadmeter zijn.

Etermis filler bij Art de la Beauté

Vele jaren hebben we het merk Etermis in ons assortiment gehad. Helaas is Merz gestopt met de productie van het merk en is deze filler daarom niet meer beschikbaar. Naast Etermis voeren we ook Restylane en Stylage fillers, twee merken waar we zeer tevreden over zijn.

Bekijk ons complete overzicht met filler behandelingen.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillersbotox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.