Belotero Intense hyaluronzuur filler

belotero intense filler art de la beauteBelotero Intense is een van de hyaluronzuur fillers van het merk Belotero. De Belotero Intense wordt ingezet wanneer we een gebied in het gezicht willen liften en/of stevig volume willen geven. Het product kan dus niet in alle gebieden van het gezicht worden gebruikt. Lees meer over de mogelijkheden, eigenschappen en ervaringen van mensen met Belotero Intense.

Over de fabrikant

Belotero is een product van Merz Aesthetics. Merz is een van de grootste, beste en bekendste producenten van fillers en botox ter wereld. Zij staan bekend om hun veilige producten met langdurige resultaat.

Eigenschappen van Belotero Intense

  • stevige filler voor liften en/of volume creëren
  • trekt na de behandeling nog vocht aan, resultaat neemt nog toe
  • goed te modelleren/shapen
  • FDA keurmerk, strengste Amerikaanse keurmerk qua veiligheid

Belotero Intense is geschikt voor de behandeling van onder andere de jukbeenderen, kin en slapen.

Andere producten van Belotero zijn Belotero Volume, Belotero Soft en Belotero Balance.

Veiligheid Belotero Intense

De fillers van het merk Belotero behoren tot de meest veilige fillers ter wereld. Belotero is het top merk van de MERZ Aesthetics. Zij zijn een van de grootste en bekendste fabrikanten en ontwikkelaars van botox en fillers ter wereld. Er is veel onderzoek gedaan, ook naar de lange termijn effecten en de veiligheid van Belotero Intense. Daarop heeft Belotero Intense het keurmerk van de FDA gekregen. De FDA is de Amerikaanse Food and Drug Administration, zij controleren alle producten op veiligheid voordat ze in Amerika de markt op gaan. De FDA is de strengste veiligheidskeuring die er in de wereld bestaat, anders dan bijvoorbeeld het minder strenge CE keurmerk dat we in Europa kennen.

Kwaliteit en Resultaat Belotero Intense

Behalve dat Belotero Intense een hele veilige filler is, zijn de kwaliteit en het resultaat ook zeer goed. Het effect zie je na behandeling meteen en houdt ruim 9 tot 12 maanden aan.

Of het resultaat van een behandeling met Belotero Intense naar wens zal zijn, hangt natuurlijk niet alleen af van de filler, maar ook van de arts die de behandeling geeft. Let daarom niet alleen op met welk product je wordt behandeld, maar kies ook zorgvuldig de arts/kliniek.

Belotero Intense in vergelijking met andere liften en volume fillers

restylane filler
De enige filler die vergelijkbaar is qua effect, resultaat en veiligheid is het top merk Restylane. Restylane is een van de bekendste en meest gebruikte merken fillers ter wereld.

Omdat wij nog tevredener zijn over dit merk, gebruiken we tegenwoordig alleen nog maar Restylane.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere merken fillers op de markt die een volume filler in hun assortiment hebben. Zoals Juvederm, Stylage, Etermis en Neauvia.

De Stylage fillers worden door onze artsen ook gebruikt. Het zijn een veilige merken (CE-keurmerk) die een goed resultaat geven, maar het houdt wel minder lang aan dan een Restylane of Belotero. Waar je bij Belotero of Restylane 9 tot 12 maanden effect hebt, is dat bij deze merken ongeveer 6 tot 9 maanden, afhankelijk van het gebied in het gezien. En dat zie je natuurlijk ook terug in de prijzen.

Bekijk ons complete overzicht met fillers en prijzen.

Vragen en persoonlijk advies

Als je vragen hebt of graag gratis persoonlijk advies wilt krijgen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag jouw wensen te realiseren!

Heb je naar aanleiding van dit artikel over fillers en borstvoeding nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.