Belotero Balance hyaluronzuur filler

belotero balance filler art de la beautéBelotero Balance is uitermate geschikt om het gezicht weer in balans te brengen. Door de zachte samenstelling van deze filler is het een fijn product om mee te werken. Het wordt heel mooi opgenomen door de huid wat zorgt voor zichtbare verbetering én een natuurlijk resultaat. Meer uitleg over de mogelijkheden van Belotero Balance:

Belotero Balance is een van de hyaluronzuur fillers van de het merk Belotero. Belotero is een product van Merz Aesthetics. Merz is een van de grootste, beste en bekendste producenten van fillers en botox ter wereld. Zij staan bekend om hun veilige producten met langdurige resultaat.

Waarvoor wordt Belotero Balance gebruikt?

De filler kan op verschillende plaatsen in het gezicht worden gebruikt, zoals voor de behandeling van de neuslippenplooi, wallen onder de ogen en subtiel volume van de lippen.

Eigenschappen van Belotero Balance

  • zachte filler
  • trekt niet veel vocht aan, hierdoor zeer geschikt voor rond de ogen
  • resultaat direct zichtbaar
  • FDA keurmerk, strengste Amerikaanse keurmerk qua veiligheid

Andere producten van Belotero zijn Belotero Volume, Belotero Soft en Belotero Intense.

Veiligheid Belotero Balance

De fillers van het merk Belotero behoren tot de meest veilige fillers ter wereld. Belotero is het top merk van de MERZ Aesthetics. Zij zijn een van de grootste en bekendste fabrikanten en ontwikkelaars van botox en fillers ter wereld. Er is veel onderzoek gedaan, ook naar de lange termijn effecten en de veiligheid van Belotero Balance. Daarop heeft Belotero Balance het keurmerk van de FDA gekregen. De FDA is de Amerikaanse Food and Drug Administration, zij controleren alle producten op veiligheid voordat ze in Amerika de markt op gaan. De FDA is de strengste veiligheidskeuring die er in de wereld bestaat, anders dan bijvoorbeeld het minder strenge CE keurmerk dat we in Europa kennen.

Kwaliteit en Resultaat Belotero Balance

Behalve dat Belotero Balance een hele veilige filler is, zijn de kwaliteit en het resultaat ook zeer goed. Het effect zie je na behandeling meteen en houdt ruim 9 tot 12 maanden aan.

Of het resultaat van een behandeling met Belotero Balance naar wens zal zijn, hangt natuurlijk niet alleen af van de filler, maar ook van de arts die de behandeling geeft. Let daarom niet alleen op met welk product je wordt behandeld, maar kies ook zorgvuldig de arts/kliniek.

Belotero Balance in vergelijking met andere rimpel fillers

restylane filler
De enige filler die vergelijkbaar is qua effect, resultaat en veiligheid is het top merk Restylane. Restylane is een van de bekendste en meest gebruikte merken fillers ter wereld.

Omdat wij nog tevredener zijn over dit merk, gebruiken we tegenwoordig alleen nog maar Restylane.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere merken fillers op de markt die een volume filler in hun assortiment hebben. Zoals Juvederm, Stylage, Etermis en Neauvia.

De Stylage filler hebben wij zelf ook in ons assortiment. Het zijn een veilige merken (CE-keurmerk) die een goed resultaat geven, maar het houdt wel minder lang aan dan een Restylane of Belotero. Waar je bij Belotero of Restylane 9 tot 12 maanden effect hebt, is dat bij de Stylage en Etermis ongeveer 6 tot 9 maanden. Dat zie je natuurlijk ook terug in de prijzen.

Bekijk ons complete overzicht met fillers en prijzen.

Vragen en persoonlijk advies

Als je vragen hebt of graag gratis persoonlijk advies wilt krijgen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag jouw wensen te realiseren!

Heb je naar aanleiding van dit artikel over fillers nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.