Belotero Volume hyaluronzuur filler

filler belotero volume merzBelotero Volume, de naam zegt het al, is bedoeld om volume te maken in het gezicht. Het mooie aan deze filler is dat het op meerdere plekken in het gezicht gebruikt kan worden, zoals volume van de lippen, de jukbeenderen, de slapen en de kin. Meer informatie over Belotero Volume in deze blog.

Belotero volume is een van de hyaluronzuur fillers van de het merk Belotero. Belotero is een product van Merz Aesthetics. Merz is een van de grootste, beste en bekendste producenten van fillers en botox ter wereld. Zij staan bekend om hun veilige producten met langdurige resultaat.

Eigenschappen van Belotero Volume

  • hoge concentratie hyaluronzuur
  • stevige filler
  • trekt veel vocht aan wat extra volume geeft
  • FDA keurmerk, strengste Amerikaanse keurmerk qua veiligheid

Andere producten van Belotero zijn Belotero Intense, Belotero Soft en Belotero Balance.

Veiligheid Belotero Volume

De fillers van het merk Belotero behoren tot de meest veilige fillers ter wereld. Belotero is het top merk van de MERZ Aesthetics. Zij zijn een van de grootste en bekendste fabrikanten en ontwikkelaars van botox en fillers ter wereld. Er is veel onderzoek gedaan, ook naar de lange termijn effecten en de veiligheid van Belotero Volume. Daarop heeft Belotero Volume het keurmerk van de FDA gekregen. De FDA is de Amerikaanse Food and Drug Administration, zij controleren alle producten op veiligheid voordat ze in Amerika de markt op gaan. De FDA is de strengste veiligheidskeuring die er in de wereld bestaat, anders dan bijvoorbeeld het minder strenge CE keurmerk dat we in Europa kennen.

Kwaliteit en Resultaat Belotero Volume

Behalve dat Belotero Volume een hele veilige filler is, zijn de kwaliteit en het resultaat ook zeer goed. Het effect zie je na behandeling meteen en houdt ruim 9 tot 12 maanden aan.

Of het resultaat van een behandeling met Belotero Volume naar wens zal zijn, hangt natuurlijk niet alleen af van de filler, maar ook van de arts die de behandeling geeft. Let daarom niet alleen op met welk product je wordt behandeld, maar kies ook zorgvuldig de arts/kliniek.

Belotero Volume in vergelijking met andere volume fillers

restylane filler
De enige filler die vergelijkbaar is qua effect, resultaat en veiligheid is het top merk Restylane. Restylane is een van de bekendste en meest gebruikte merken fillers ter wereld.

Omdat wij nog tevredener zijn over dit merk, gebruiken we tegenwoordig alleen nog maar Restylane.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere merken fillers op de markt die een volume filler in hun assortiment hebben. Zoals Juvederm, Stylage, Etermis en Neauvia.

De Stylage filler hebben wij zelf ook in ons assortiment. Het zijn veilige merken (CE-keurmerk) dat een goed resultaat geven, maar het houdt wel minder lang aan dan een Restylane of Belotero. Waar je bij Belotero of Restylane 9 tot 12 maanden effect hebt, is dat bij deze merken ongeveer 6 tot 9 maanden. Dat zie je natuurlijk ook terug in de prijzen.

Bekijk ons complete overzicht van fillers en prijzen.

Vragen en persoonlijk advies

Als je vragen hebt of graag gratis persoonlijk advies wilt krijgen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag jouw wensen te realiseren!