Restylane skinbooster; het merk, ervaringen en reviews

Op de markt zijn er veel verschillen soorten en merken fillers. Er zijn hele bekende en minder bekende merken en ook hele goede en slechte merken. En wat is het juiste merk voor jou? In deze blog bespreken we de skinbooster van het bekendste en meest gebruikte merk ter wereld: Restylane. 

restylane skinbooster resultaatRestylane skinbooster is een lichte, hydraterende filler van de producent Galderma. Restylane is het beste merk ter wereld als het gaat om veiligheid, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid.

Galderma is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van botox Azzalure en fillers van Restylane. Zij staan ook bekend om het vele onderzoek dat zij de afgelopen 30 jaar hebben gedaan naar hyaluronzuren. De Restylane producten zijn daardoor bijzonder veilig, innovatief en kwalitatief zeer goed.

De Restylane filler en skinboosters zijn wereldwijd verkrijgbaar, omdat zij als een van de weinige merken het strengste FDA veiligheidscertificaat hebben. Om dit Amerikaanse certificaat te kunnen krijgen, moet er nog meer onderzoek zijn gedaan naar veiligheid op de korte en lange termijn dan naar producten die enkel het CE certificaat hebben (Europees veiligheidscertificaat). Een ander merk dat ook FDA goedgekeurd is, is de Belotero filler van Merz.

Met miljoenen succesvolle behandelingen, prachtig resultaat en zeer hoge klanttevredenheid is de Restylane een zeer geliefd product bij artsen en mensen die de behandeling krijgen.

Eigenschappen Restylane skinbooster

restylane skinboosterDe Restylane skinbooster is 12 jaar geleden toegvoegd aan de Restylane filler productlijn.

Verschil Restylane filler en Restylane skinbooster

De Restylane filler wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels, volumeherstel en lifting. Om de bovenste lagen van de huid te hydrateren en verbeteren gebruiken we de Restylane Skinbooster.

Restylane Skinbooster – behandelgebieden

De Restylane Skinbooster is een lichte filler die geschikt is voor alle leeftijden en zorgt voor:

  • verbetering van de hydratatie en huidkwaliteit
  • geeft een gladder huidoppervlak
  • verbeteren van fijne lijntjes, onregelmatigheden en acné-littekens

De Restylane Skinbooster kan naast het gezicht ook gebruikt worden voor een gladdere huid van de handen, hals en decolleté.

Restylane Skinbooster resultaat

restylane skinbooster areas

De Restylane skinbooster geeft een diepe hydratatie, verbetering van de huidkwaliteit en gladder huidoppervlak. Hoelang het resultaat aanhoudt, verschilt per gebied. Op plekken waar veel beweging is, wordt hyaluronzuur sneller opgenomen door de huid en houdt het resultaat dus minder lang aan.

Ook belangrijk is de hoeveelheid hyaluronzuur die wordt ingebracht. Bij een eenmalige behandeling met deze lichte filler zal het resultaat minder lang aanhouden dan wanneer de huid in kuur verband wordt gehydrateerd. Gemiddeld houdt het resultaat van de skinbooster behandeling 6-12 maanden aan.

Prijzen Restylane skinbooster

De prijzen van een behandeling met Restylane skinbooster kunnen per kliniek verschillend zijn. Dat komt doordat iedere kliniek vrij is om te vragen wat hij of zij wil. Een compleet overzicht van de behandelingen met Restylane skinbooster en prijzen bij Art de la Beauté vind je bij filler behandelingen.

Restylane filler, een veilige filler?

Om te bepalen of een filler veilig is, zijn er een aantal eigenschappen waar je op kunt letten:

Heeft de filler een CE of FDA markering?
Zoals eerder uitgelegd heeft Restylane filler heeft de welbekende FDA markering. Het strengste keurmerk wereldwijd.

Kans op een allergische reactie
Doordat fillers tegenwoordig van hyaluronzuur zijn gemaakt (Wat is hyaluronzuur?), is de kans op een allergische reactie op de filler uiterst klein. Dit maakt het gebruik van fillers veel veiliger dan vroeger toen er nog met permanente (blijvende) fillers werd gewerkt.

Is de producent betrouwbaar?
galderma

Galderma, de producent van Restylane, is een zeer gerenommeerd bedrijf dat al tientallen jaren aan de top staat als het gaat om onderzoek en ontwikkeling van hyaluronzuur fillers. Daarmee kan gezegd worden dat Galderma een betrouwbare organisatie is met kwalitatief zeer goede producten.

Hoe zijn de ervaringen van mensen die behandeld zijn?
De ervaringen van mensen die behandeld zijn, geven ook een goede indruk van hoe een merk presteert.

Restylane filler ervaringen en reviews

restylane filler ervaringen en reviews art de la beaute

Informatie over een merk fillers is belangrijk en natuurlijk de ervaringen van mensen die een behandeling hebben gehad met het merk ook. Meningen en ervaringen kunnen sterk uiteenlopen. Dit heeft te maken met de verwachtingen die iemand heeft, hoe het lichaam met de filler omgaat en ook de dokter heeft een groot effect op het uiteindelijke resultaat. Hieronder en op onze review pagina staat een uitgebreid overzicht van de ervaringen van klanten die zijn behandeld met Restylane in verschillende gebieden van het gezicht. Of ga naar ons overzicht van alle mogelijke filler behandelingen met Restylane fillers.

Chanel, 35 jaar 
Behandeling: hydratatie wangen
Merken: Restylane skinbooster

“De fijne lijntjes in mijn wangen zijn de laatste jaren steeds erger geworden. Omdat mijn huid nog wel stevig is, was een skinbooster behandeling beter dan de Radiesse filler. Voor een langdurig resultaat heb ik twee keer kort achter elkaar een behandeling gehad. Het is nu 6 maanden geleden en ziet er nog steeds heel mooi uit.”

Mary-anne, 60 jaar uit Venlo
Behandeling: hals en decolleté
Merken: Restylane skinbooster

“Ik kan heel goed leven met mijn rimpels, maar mijn nek en decolleté verdienden een opknapper. Met de skinbooster is de huid heel fraai verbeterd. Een aanrader voor iedereen die er frisser uit wil zien.”

Dhr. van den Zanden, 45 jaar uit Rotterdam
Behandeling: hele gezicht
Merken: Restylane skinbooster

“Roken en stress hebben mijn huid dof gemaakt en ik had her en der ook wat lijntjes. De dokter heeft op verschillende plekken de skinbooster ingebracht. Ik zag meteen resultaat en nu na een paar weken ziet het er nog beter uit. De behandeling zelf was niet pijnlijk en Jean-Paul is een professional die weet waar hij het over heeft.”

Kysha, 23 jaar uit Etten-Leur
Behandeling: hele gezicht
Merken: Restylane skinbooster

“Door de zonnebank is mijn huid droger dan bij de meeste meiden van mijn leeftijd. De skinbooster heeft ervoor gezorgd dat het er weer mooi glad uitziet. Ook voelt mijn huid nu veel fijner aan en mijn make-up zit ook mooier. Het deed ook geen pijn, zeker doen!”

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillers, botox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.