Fillers verwijderen of oplossen, het kan!

fillers oplossenBen je te enthousiast geweest met een filler behandeling en is het resultaat meer dan je had gewild of heeft het naar jouw smaak niet goed uitgepakt? Dan is er een behandeling waarmee de fillers verwijderd kunnen worden door ze op te laten lossen.

Belangrijk: oplossen kan alleen als het gaat om fillers die zijn gemaakt van hyaluronzuur. En dus geen permanente fillers. Deze kunnen enkel operatief verwijderd worden.

Hyaluronzuur fillers kunnen in alle gebieden van het lichaam/gezicht worden opgelost. 

Waarmee worden fillers verwijderd?

Fillers worden verwijderd door tijdens een nieuwe behandeling met een aantal kleine injecties die niet pijnlijk zijn het product hyaluronidase in te spuiten. De filler lost door dit product snel op, soms al binnen een uur. Daarna gaat de huid er weer uitzien zoals voor de behandeling en er zijn geen schadelijke of nadelige effecten van deze behandeling, mits de hyaluronidase goed wordt toegepast.

Wat kost oplossen van fillers?

De prijzen van een behandeling met hyaluronidase om te fillers op te lossen verschillen per kliniek. Bij Art de la Beauté vind je de prijzen op onze prijslijst. En heb je vragen over het oplossen van fillers, stel ze gerust! We helpen je graag verder.

Heb je naar aanleiding nog vragen? Neem contact op met ons. We helpen je graag verder! Onze ervaren artsen staan voor een eerlijk advies en veilige behandeling met fillersbotox en huidverbeterende injectables. De Art de la Beauté kliniek vind je in de regio Eindhoven.