Neauvia filler; over het merk, ervaringen en reviews

Er zijn veel verschillende merken en soorten fillers op de markt, zoals Restylane, Juvederm, Belotero en ook Neauvia. Allemaal hebben ze hun eigen unieke samenstelling, eigenschappen en effect. In deze blog gaan we uitgebreid in op de Neauvia filler en lees je wat mensen er van vinden.

Neauvia filler

neauvia-hyaluronzuur-filler

De Neauvia filler is ontwikkeld door Matex Lab, een bedrijf gevestigd in Zwitserland dat is gespecialiseerd in fillers en huidverbeterende gezichtsproducten (oa. crémes en serums). Hun kennis en kunde hebben ze gecombineerd met de nieuwste inzichten op het gebied van fillers waarop ze 2012 de Neauvia filler hebben gelanceerd.

In korte tijd is Neauvia een geliefd merk geworden onder cosmetische artsen met honderdduizenden succesvolle behandelingen in wel 70 landen ter wereld.

Eigenschappen Neauvia filler

De Neauvia filler is gemaakt van hyaluronzuur (Wat is hyaluronzuur?), dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de hydratatie en het volume in de huid. Hyaluronzuur is er in veel verschillende soorten. Zo zijn er dikke, stevige fillers die veel volume geven, maar ook zachte fillers die juist meer elastisch zijn. Binnen het merk Neauvia filler zijn er een aantal verschillende fillers die geschikt zijn voor specifieke behandelingen.

 • Neauvia lips filler
  De Neauvia lips filer is speciaal ontwikkeld voor het opvullen van de lippen. Deze filler geeft stevig volume dat goed zichtbaar is. Prima eigenschappen, maar het maakt ook dat de Neauvia lip filler niet bij ieder gezicht mooi staat. De arts kan je hierin goed adviseren.
 • Neauvia Intense LV
  Neauvia Intense LV is met name geschikt voor het opvullen van lijnen in het gezicht, zoals de neuslippenplooi en de marionettelijnen.
 • Neauvia Intense
  Is er veel volume en lifting nodig dieper in de huid dan kiezen we voor de Neauvia Intense, bijvoorbeeld bij jukbeenderen en volume en lijnen bij de kin.
 • Neauvia Rheology
  Voor hele delicate gebieden, zoals fijne rimpeltjes in gezicht of de correctie van de neus is er de Neauvia Rheology.

De verschillende fillers binnen het merk maken Neauvia voor de artsen een fijn merk om mee te werken. Per behandeling kan de dokter kiezen welke filler hij gaat gebruiken, zo wordt het resultaat nog mooier. Daarbij is Neauvia een filler die prima resultaat geeft en het blijft goed zitten waar klanten tevreden over zijn.

Neauvia filler resultaat

Fabrikanten van fillers geven aan dat fillers meer dan 12 maanden blijven zitten in de huid. Technisch gezien klopt dat, maar dat betekent niet meteen dat we dan ook zolang tevreden zijn. De filler wordt namelijk iedere dag een klein beetje opgenomen door de huid, het resultaat neemt langzaam af, totdat we niet meer tevreden zijn. En dat moment komt veel eerder dan het moment dat de filler helemaal weg is.

Hoelang het resultaat en de tevredenheid aanhoudt, kan per persoon verschillen. Op basis van ervaring in de praktijk kunnen we wel gemiddeldes geven van hoelang mensen tevreden zijn. Er is dan nog wel filler in de huid aanwezig dus soms kan een opfris behandeling met minder hoeveelheid filler al voldoende zijn.

Ook maakt het gebied waar de filler wordt geplaatst verschil. Op plekken waar veel beweging is, worden fillers sneller opgenomen door de huid.

Voorbeelden van gemiddelde tevreden en resultaat per behandeling:

 • Lippen opvullen: bijvullen (er is vaak minder nodig dan de keer daarvoor) gemiddeld na 6 maanden
 • Neuslippenplooi en marionettelijnen: nieuwe behandeling gemiddeld na 6 maanden
 • Jukbeenderen: gemiddeld na 6-9 maanden een nieuwe behandeling
 • Correctie van de neus: na gemiddeld 6-9 maanden een nieuwe behandeling

Prijzen Neauvia filler

neauvia filler prijzenIedere kliniek bepaalt zijn eigen prijzen. Sommige klinieken werken per mililiter en andere per behandeling. Ook het tarief dat de dokter die in de kliniek werkt, vraagt per behandeling is niet overal gelijk. En dat zie je dan ook terug in de prijs van de behandeling met een Neauvia filler. Prijzen kunnen daarom verschillen.

Bij Art de la Beauté hebben wij vele jaren naar tevredenheid met het merk Neauvia gewerkt. Tegenwoordig gebruiken we in plaats van Neauvia, het merk filler Stylage. Dit omdat wij en onze klanten daar nog tevredener over zijn.

Neauvia filler veilig?

Behalve de kwaliteit en het resultaat van een filler, is de veiligheid uiteraard ook bijzonder belangrijk. Om te bepalen of een filler veilig is, kijken we naar een aantal onderdelen:

Kans op een allergische reactie
Doordat fillers tegenwoordig van hyaluronzuur zijn gemaakt, is de kans op een allergische reactie op de filler uiterst klein. Dit maakt het gebruik van fillers veel veiliger dan vroeger toen er nog met permanente (blijvende) fillers werd gewerkt.

Heeft de filler een CE of FDA markering?
ce markering hyaluronzuur filler neauviaOm op de markt gebracht te mogen worden, moeten alle producten een markering hebben. De Neauvia filler heeft de welbekende CE markering. Dit houdt in dat de het product aan alle Europese regels voldoet die gesteld zijn door de Europese Unie. Een belangrijke markering dus. Een nog strengere variant is de FDA markering waar oa. Restylane en Belotero onder vallen. Om deze markering te kunnen krijgen moet er nog meer onderzoek zijn gedaan op de korte en langere termijn dan voor de CE markering. Dat zie je vaak ook terug in de prijs.

Is de producent betrouwbaar?
Matex Lab, de producent van Neauvia, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van fillers. Daarbij is het ook hun ‘core business’, dat wil zeggen dat het hun belangrijkste taak is waar ze de meeste aandacht aan besteden. 

Hoe zijn de ervaringen van mensen die behandeld zijn?
De ervaringen van mensen die behandeld zijn, kunnen ook een graadmeter zijn.

Neauvia filler ervaringen en reviews

neauvia hyaluronzuur fillers ervaring reviews

Graag delen we ervaringen van mensen die behandeld zijn met de Neauvia filler in onze kliniek. Zoals je zal lezen, is de keuze van een filler en ervaring per persoon verschillend. Om je daarmee te helpen, krijg je van ons advies. Na duizenden behandelingen hebben we inmiddels een heel goed beeld van wat bij iemand past, al blijft het natuurlijk altijd jouw keuze.

Cynthia, 33 jaar uit Den Bosch
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Etermis en Neauvia

“Ik heb nu een paar keer mijn lippen opgevuld met verschillende merken. Je ziet en voelt toch wel verschil, dat is ook goed want anders zou het niet uitmaken. Met de Etermis waren mijn lippen vol, maar wat zachter dan nu met de Neauvia. Het is maar net wat je mooi vindt. Ik hou het bij Neauvia voortaan.”

Elke Wouters, 26 jaar uit Mill
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Etermis, Neauvia en Stylage

“Kundige arts en assistente. Fijne mensen in de omgang. Luisteren goed naar je wensen en geven goed en eerlijk advies. Ik heb drie verschillende merken geprobeerd. Ik ben begonnen met een natuurlijk resultaat met Etermis. Daarna mocht het wat meer gezien worden van mij en ben ik het meest tevreden over de Stylage.”

Sharona
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Etermis en Neauvia

Eerste behandeling met Etermis en daarna nog Neauvia erbij voor extra volume.

“Ik ben nu echt tevreden, mijn lippen zijn nu wel gladder en voller. Dankjewel voor jullie top service nogmaals.”

Zeyneb, 23 jaar uit Breda
Behandeling: neusbrug correctie met fillers
Merken: Neauvia

“Ik wilde heel graag van de bobbel in mijn neus af. Tegenwoordig kan dat ook met fillers las ik op internet, maar omdat het nogal een moeilijke behandeling is kan het niet overal. Dokter Kleijne is hierin gespecialiseerd en ik had een goed gevoel bij hem. Nu is mijn neus mooi recht. Ik ben er echt gelukkig mee!”

Sophie, 26 jaar uit Eindhoven
Behandeling: lippen opvullen
Merken: Etermis

“Ik twijfelde heel erg welke filler ik moest kiezen. Gelukkig heeft dokter Jean-Paul mij goed geholpen. Hij zei dat Neauvia bij niet mooi zou zijn door de vorm van mijn eigen lippen dus heb ik nu Etermis gedaan en ik ben er heel blij mee. ”

Sara, 29 jaar uit Sint-Oedenrode
Behandeling: neuslippenplooi
Merken: Neauvia LV

“Voor de eerste keer een behandeling met Neauvia gehad. Ik kende het merk niet, maar bevalt goed. De neuslippenplooi trok meteen mooi strak, je ziet er bijna niks meer van.”

Marian, 52 jaar uit Rijswijk
Behandeling: neuslippenplooi en jukbeenderen
Merken: Neauvia LV en Neauvia intense

“Ik heb een keer een uitstapje gemaakt naar het merk Neauvia. Voorheen werd ik altijd behandeld met Restylane. Het resultaat was niet slecht, maar ik vind de Restylane toch mooier en fijner aanvoelen.”

Priscilla, 22 jaar uit Dordrecht 
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Neauvia

“Voorheen liet ik mijn lippen opvullen bij een andere dokter met Juvederm. Ik ben een paar keer terug geweest, want het was steeds te weinig. Toen ik bij Art de la Beauté kwam, adviseerde ze mij de Neauvia filler. Die is wat steviger zeiden ze. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, nu zie je het tenminste goed. En het is nog goedkoper ook :-)”

Marcella, 21 jaar uit Haarlem
Behandeling: volume behandeling van de lippen
Merken: Neauvia en Etermis

“Van mezelf heb ik hele dunne lippen en ik heb ik ze op laten vullen bij dokter Kleijne. Eerst heeft hij een behandeling met Neauvia gedaan. Mijn lippen waren heel natuurlijk vergroot. Het voelde ook goed aan. Daarna heb ik nog de randjes laten doen met Etermis, zodat het niet scherp zou worden. Helemaal naar mij zin nu.”

Frederique
Behandeling: herstel volume jukbeenderen
Merken: Neauvia filler

“Onlangs ben ik voor de eerste keer bij Art de la Beauté geweest voor de behandeling van mijn jukbeenderen. Al meteen na de behandeling zag ik resultaat en ik vond het super mooi. Na twee weken ben ik nog even langs geweest voor een gratis check, omdat ik een heel licht verschil voelde tussen links en rechts. Jean-Paul snapte precies wat ik bedoelde en met een kleine massage heeft hij ze gelijk gemaakt en zijn ze nu perfect.”

Meer reviews en info

Wil je graag nog meer reviews lezen over behandelingen met Neauvia of een van onze andere merken Belotero, Etermis, Restylane, Neauvia, Stylage en Radiesse, kijk dan op onze review pagina. Of ga voor een compleet overzicht van alle behandelingen en prijzen naar filler behandelingen.

Heb je naar aanleiding van dit artikel over het merk Neauvia filler nog vragen? Neem contact op met Art de la Beauté in regio Eindhoven. Dokter Jean-Paul Kleine en skin expert Vivian Albers staan voor een veilige, deskundige en kwalitatief hoogwaardige behandelingen met zowel fillers en botox.