Neauvia filler; over het merk, ervaringen en reviews

Er zijn veel verschillende merken en soorten fillers op de markt, zoals Restylane, Juvederm, Belotero en ook Neauvia. Allemaal hebben ze hun eigen unieke samenstelling, eigenschappen en effect. In deze blog gaan we uitgebreid in op de Neauvia filler en lees je wat mensen er van vinden.

Neauvia filler

neauvia-hyaluronzuur-filler

De Neauvia filler is ontwikkeld door Matex Lab, een bedrijf gevestigd in Zwitserland dat is gespecialiseerd in fillers en huidverbeterende gezichtsproducten (oa. crémes en serums). Hun kennis en kunde hebben ze gecombineerd met de nieuwste inzichten op het gebied van fillers waarop ze 2012 de Neauvia filler hebben gelanceerd.

In korte tijd is Neauvia een geliefd merk geworden onder cosmetische artsen met honderdduizenden succesvolle behandelingen in wel 70 landen ter wereld.

Eigenschappen Neauvia filler

De Neauvia filler is gemaakt van hyaluronzuur (Wat is hyaluronzuur?), dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de hydratatie en het volume in de huid. Hyaluronzuur is er in veel verschillende soorten. Zo zijn er dikke, stevige fillers die veel volume geven, maar ook zachte fillers die juist meer elastisch zijn. Binnen het merk Neauvia filler zijn er een aantal verschillende fillers die geschikt zijn voor specifieke behandelingen.

 • Neauvia lips filler
  De Neauvia lips filer is speciaal ontwikkeld voor het opvullen van de lippen. Deze filler geeft stevig volume dat goed zichtbaar is. Prima eigenschappen, maar het maakt ook dat de Neauvia lip filler niet bij ieder gezicht mooi staat. De arts kan je hierin goed adviseren.
 • Neauvia Intense LV
  Neauvia Intense LV is met name geschikt voor het opvullen van lijnen in het gezicht, zoals de neuslippenplooi en de marionettelijnen.
 • Neauvia Intense
  Is er veel volume en lifting nodig dieper in de huid dan kiezen we voor de Neauvia Intense, bijvoorbeeld bij jukbeenderen en volume en lijnen bij de kin.
 • Neauvia Rheology
  Voor hele delicate gebieden, zoals fijne rimpeltjes in gezicht of de correctie van de neus is er de Neauvia Rheology.

De verschillende fillers binnen het merk maken Neauvia voor de artsen een fijn merk om mee te werken. Per behandeling kan de dokter kiezen welke filler hij gaat gebruiken, zo wordt het resultaat nog mooier. Daarbij is Neauvia een filler die prima resultaat geeft en het blijft goed zitten waar klanten tevreden over zijn.

Neauvia filler resultaat

Fabrikanten van fillers geven aan dat fillers meer dan 12 maanden blijven zitten in de huid. Technisch gezien klopt dat, maar dat betekent niet meteen dat we dan ook zolang tevreden zijn. De filler wordt namelijk iedere dag een klein beetje opgenomen door de huid, het resultaat neemt langzaam af, totdat we niet meer tevreden zijn. En dat moment komt veel eerder dan het moment dat de filler helemaal weg is.

Hoelang het resultaat en de tevredenheid aanhoudt, kan per persoon verschillen. Op basis van ervaring in de praktijk kunnen we wel gemiddeldes geven van hoelang mensen tevreden zijn. Er is dan nog wel filler in de huid aanwezig dus soms kan een opfris behandeling met minder hoeveelheid filler al voldoende zijn.

Ook maakt het gebied waar de filler wordt geplaatst verschil. Op plekken waar veel beweging is, worden fillers sneller opgenomen door de huid.

Voorbeelden van gemiddelde tevreden en resultaat per behandeling:

 • Lippen opvullen: bijvullen (er is vaak minder nodig dan de keer daarvoor) gemiddeld na 6 maanden
 • Neuslippenplooi en marionettelijnen: nieuwe behandeling gemiddeld na 6 maanden
 • Jukbeenderen: gemiddeld na 6-9 maanden een nieuwe behandeling
 • Correctie van de neus: na gemiddeld 6-9 maanden een nieuwe behandeling

Prijzen Neauvia filler

neauvia filler prijzenIedere kliniek bepaalt zijn eigen prijzen. Sommige klinieken werken per mililiter en andere per behandeling. Ook het tarief dat de dokter die in de kliniek werkt, vraagt per behandeling is niet overal gelijk. En dat zie je dan ook terug in de prijs van de behandeling met een Neauvia filler. Prijzen kunnen daarom verschillen.

Bij Art de la Beauté hebben wij vele jaren naar tevredenheid met het merk Neauvia gewerkt. Tegenwoordig gebruiken we in plaats van Neauvia, het merk filler Stylage. Dit omdat wij en onze klanten daar nog tevredener over zijn.