Botox in Helmond en omgeving

Veel mensen uit Helmond en andere plaatsen, zoals Venray en Weert, komen met plezier en naar volle tevredenheid bij Art de la Beauté voor een behandeling met botox.

U krijgt bij ons:

  • Persoonlijke aandacht en goede uitleg
  • Eerlijk en deskundig advies op het gebied van botox en huidverbetering  van onze cosmetisch arts en huid expert
  • Altijd een veilige behandeling met echte botox door dezelfde ervaren en kundige cosmetisch arts Jean-Paul Kleijne
  • Met allerdunste naalden ter wereld een pijnloze behandeling verzekerd
  • Garantie op het resultaat en gratis touch-up
  • 24/7 nazorg, bij spoed ook in het weekend en ’s avonds bereikbaar

Specialisatie dokter Jean-Paul Kleijne
consult botox behandelingOok is de specialisatie van dokter Jean-Paul Kleijne een belangrijke reden waarom mensen uit Helmond en omgeving naar Art de la Beauté komen. Hij is naast de vaak voorkomende gebieden, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels, gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen met botox waaronder botox in de lippen (bij rokerslijntjes), de neuslift en botox onder de ogen. En met de allerdunste naalden ter wereld kunnen wij u verzekeren van een pijnloze botox behandeling met optimaal resultaat (hele zone € 89,- / halve zone € 59,-).

Welke behandelingen met botox zijn er?

Er zijn veel verschillende behandelingen met botox mogelijk, zowel in het gezicht als op andere delen van lichaam. Niet alle artsen/klinieken voeren alle mogelijke behandelingen uit. Dit heeft te maken met hoe gespecialiseerd en ervaren ze zijn. Bij Art de la Beauté kunnen we u alle behandelingen aanbieden, omdat dokter Kleijne over de juiste kennis en ervaring beschikt.

Klik op de behandeling voor uitgebreide uitleg

Klik op de behandeling voor uitgebreide uitleg

Wat is botox?

botox fronsrimpels

Na de botox behandeling van de fronsrimpels

Botox werd vroeger in de jaren 70 al gebruikt voor het behandelen van bijvoorbeeld spasmes, tandenknarsen en overmatig zweten. Botox laat namelijk de spieren ontspannen en zweetklieren stoppen met de productie van zweet. Dit gaf deze mensen veel verlichting. Later, vanaf de jaren 80, zijn we botox ook gaan gebruiken om rimpels te verwijderen en voorkomen.

Botox is dus een geneesmiddel en dat maakt het meteen ook een heel veilig product om te gebruiken. Er is al veel onderzoek naar gedaan en er zijn geen schadelijke effecten op de korte of langer termijn bekend.

Hoe werkt botox?

Als u langskomt voor een behandeling met botox bespreken we eerst tijdens het consult uw wensen en krijgt u advies. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat we met de allerdunste naalden ter wereld werken, is de behandeling niet pijnlijk. Na de behandeling ziet de huid er nagenoeg hetzelfde uit als daarvoor. U kunt meteen weer verder gaan met uw dagelijkse activiteiten, met uitzondering van:

  • de eerste 3 uur na de behandeling veel voorover buigen of plat gaan liggen
  • de eerste 24 uur na de behandeling intensief sporten, in de sauna of onder de zonnebank.

Het resultaat & garantie

garantie resultaat botoxBotox heeft even inwerktijd nodig. Gemiddeld na 4-10 dagen ziet u vaak al effect van de behandeling en na 14 dagen is het resultaat maximaal. Mocht er dan naar uw smaak nog te veel beweging in de spieren van het behandelde gebied zijn, kunt langskomen voor een gratis nacontrole. We zetten er dan waar nodig en mogelijk nog een beetje extra botox bij, zonder kosten. Dit alles noteren we in uw dossier, zodat we de volgende behandeling meteen op maat kunnen uitvoeren.

Het resultaat van de behandeling houdt gemiddeld 3-5 maanden aan. Daarna kunt u zonder problemen een nieuwe behandeling krijgen. Ook zien we dat als u langer botox gebruikt het effect ook langer aan gaat houden.

Kan botox mis gaan?

botox bocouture azzalureOp internet zijn er verhalen te lezen van mislukte botox en Chinese/nep botox. Wanneer u kiest voor een behandeling bij een ervaren en kundige cosmetisch arts die met echte botox werkt, zoals dokter Kleijne bij Art de la Beauté, kunt u gerust zijn!

Wat de merken botox betreft; er zijn drie veilige en geregistreerde merken botox op de markt wereldwijd. Dit zijn de botox van de merken: Botox, Bocouture en Azzalure.

De werking van deze drie merken en het resultaat is gelijk. Wel kan het zijn doordat de samenstelling ietsje verschilt een hele enkele keer het ene merk botox bij iemand beter werkt dan het andere. Als dat het geval is, krijgt u gratis een nieuwe behandeling met een ander merk. Dit omdat we het resultaat en uw tevredenheid bijzonder belangrijk vinden!

Voor en na foto’s

Om een indruk te geven van het resultaat ziet u hier enkele voor en na foto’s. Op onze speciale foto pagina kunt u nog meer resultaten van voor en na een botox behandeling bekijken.

Over Dokter Jean-Paul Kleijne

dokter Jean-Paul Kleijne cosmetisch arts Art de la BeauteDokter Jean-Paul Kleijne is de vaste arts bij Art de la Beauté. Hij voert al vele jaren op dagelijkse basis botox (en ook filler) behandelingen uit. Met zijn grote kennis en ervaring kan hij zowel vrouwen als mannen uitstekend helpen met het voorkomen en verminderen van rimpels.

Dokter Jean-Paul Kleijne: “In mijn werk als cosmetisch arts heb ik al heel veel mensen blij mogen met met een mooier gezicht. En het gaat zeker ook verder dan dat alleen. Door een frissere uitstraling en er weer uitzien zoals je je voelt, krijgt iemand ook meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over zichzelf. Daarbij ben ik ook gespecialiseerd in de moeilijkere en bijzondere behandelingen met botox, zoals de neus liften, halslijnen en botox in de lipcontouren. Dus hoe specifiek of bijzonder de vraag ook is, ik kan iemand altijd verder helpen.”

Maak een afspraak