Botox in Helmond en omgeving

Veel mensen uit Helmond en andere plaatsen, zoals Venray en Weert, komen naar volle tevredenheid bij Art de la Beauté voor een behandeling met botox.

U krijgt bij ons:

  • Persoonlijke aandacht en goede uitleg
  • Eerlijk en deskundig advies op het gebied van botox
  • Altijd een veilige behandeling met echte botox door de arts
  • Met allerdunste naalden ter wereld een pijnloze behandeling verzekerd
  • Gratis touch-up na twee weken

Specialisatie dokters van Art de la Beauté

Ook is de specialisatie Art de la Beauté een belangrijke reden waarom mensen uit Helmond en omgeving naar Art de la Beauté komen. Naast de vaak voorkomende gebieden, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels, zijn we ook gespecialiseerd in de moeilijkere behandelingen met botox waaronder botox in de lippen (bij rokerslijntjes), de neuslift en botox onder de ogen. En met de allerdunste naalden ter wereld kunnen wij u verzekeren van een pijnloze botox behandeling met optimaal resultaat (hele zone € 89,- / halve zone € 59,-).

Welke behandelingen met botox zijn er?

Er zijn veel verschillende behandelingen met botox mogelijk, zowel in het gezicht als op andere delen van lichaam. Niet alle artsen/klinieken voeren alle mogelijke behandelingen uit. Dit heeft te maken met hoe gespecialiseerd en ervaren ze zijn. Bij Art de la Beauté kunnen we u alle behandelingen aanbieden, omdat we over de juiste kennis en ervaring beschikken.

Klik op de behandeling voor uitgebreide uitleg

Klik op de behandeling voor uitgebreide uitleg

Wat is botox?

botox fronsrimpels

Na de botox behandeling van de fronsrimpels

Botox werd vroeger in de jaren 70 al gebruikt voor het behandelen van bijvoorbeeld spasmes, tandenknarsen en overmatig zweten. Botox laat namelijk de spieren ontspannen en zweetklieren stoppen met de productie van zweet. Dit gaf deze mensen veel verlichting. Later, vanaf de jaren 80, zijn we botox ook gaan gebruiken om rimpels te verwijderen en voorkomen.

Botox is dus een geneesmiddel en dat maakt het meteen ook een heel veilig product om te gebruiken. Er is al veel onderzoek naar gedaan en er zijn geen schadelijke effecten op de korte of langer termijn bekend.

Hoe werkt botox?

Als u langskomt voor een behandeling met botox bespreken we eerst tijdens het consult uw wensen en krijgt u advies. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden. Omdat we met de allerdunste naalden ter wereld werken, is de behandeling niet pijnlijk. Na de behandeling ziet de huid er nagenoeg hetzelfde uit als daarvoor. U kunt meteen weer verder gaan met uw dagelijkse activiteiten, met uitzondering van:

  • de eerste 3 uur na de behandeling veel voorover buigen of plat gaan liggen
  • de eerste 24 uur na de behandeling intensief sporten, in de sauna of onder de zonnebank.

Het resultaat & service

Foto van na de behandeling met botox van de fronsrimpelsBotox heeft even inwerktijd nodig. Gemiddeld na 4-10 dagen ziet u vaak al effect van de behandeling en na 14 dagen is het resultaat maximaal. Mocht er dan naar uw nog te veel beweging in de spieren van het behandelde gebied zijn, kunt langskomen voor een gratis nacontrole. We zetten er dan waar nodig en mogelijk nog een beetje extra botox bij, zonder kosten. Dit alles noteren we in uw dossier, zodat we de volgende behandeling meteen op maat kunnen uitvoeren.

Het resultaat van de behandeling houdt gemiddeld 3-5 maanden aan. Daarna kunt u zonder problemen een nieuwe behandeling krijgen.

Kan botox mis gaan?

botox bocouture azzalureOp internet zijn er verhalen te lezen van mislukte botox en Chinese/nep botox. Wanneer u kiest voor een behandeling bij een ervaren en kundige arts die met echte botox werkt, zoals bij Art de la Beauté, kunt u gerust zijn!

Wat de merken botox betreft; er zijn drie veilige en geregistreerde merken botox op de markt wereldwijd. Dit zijn de botox van de merken: Botox, Bocouture en Azzalure.

De werking van deze drie merken en het resultaat is gelijk. Wel kan het zijn doordat de samenstelling ietsje verschilt een hele enkele keer het ene merk botox bij iemand beter werkt dan het andere. Dit is een kwestie van zelf ervaren en niet vooraf te voorspellen.

Voor en na foto’s

Om een indruk te geven van het resultaat ziet u hier enkele voor en na foto’s. Op onze speciale foto pagina kunt u nog meer resultaten van voor en na een botox behandeling bekijken.

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Persoonlijk contact en advies